Ezt a hozzászólást azért érdemes lefordítani magyarra: Tiltakozom, nem én voltam, de én már eladtam, mert most már késő lenne. Magyarán egy mondatban ellentmond saját magának vagyis mégiscsak ő borított.
Egy likvid blue-nál ez senkit nem érdekel. De ez egy minimális forgalmú, illikvid papír, amiben úgy néz ki pár ember kereskedik csupán. Ezért vannak egymással elfoglalva szerintem.
Közösségi szavazást kellene tartani, arról, hogy ki és mit csinálhat a saját pénzével!👆 De lehet, hogy jobb lenne bedobni a közösbe, aztán megbízni egy Intéző Bizottságot, hogy kezelje már a tőkénket, nem? 😂🤣😂🤣😂 Megáll az ész, elindul visszafelé...
Bux topikban mondtam, hogy a 367 a fontos szint. Nem akartak venni ezért eladtam. Én se tudom hogy hol érdemes ki be szállni, csak a fontos szinteket lehet meghatározni. Az aktuális hangulat határozza meg, hogy érdemes e lépni vagy sem. Ha te a 344 et tartod fontos szintnek akkor várd meg, hogy ott milyen reakciók lesznek és aszerint cselekedj. Én nem mondhatom meg, hogy mit kéne csinálni mert én se tudom 😀
Appeninn real