Kedves feleim az Úrban! Sajnos elmúlt Lőrinc és Tiborcz napja, ez meg is látszik az árfolyamon. Reménykedve várjuk Dániel napját, mely planétánkon fényesen fog ragyogni hitünk szerint. ÁMEN
Engem nem az érdekel, hogy mi volt,meg hogy mi van, hanem hogy mi lesz akkor, amikor elkészülnek a szállodák.Lesz e járvány, lesz-e fizetőkpes kereslet stb.?
azért tele van szép kártyával a nép!...még! Kalkuláljunk azzal is, hogy mi lesz ha kormányváltás után egy tollvonással elkaszálják a cafeteria rendszert, csak azért, hogy kibasszanak velük egy picit. :)))))))))))))
És USÁ-ból pont Aligára vagy Szántódra jönnének? Vagy Tokaj külsőre? Tokaj a legnagyobb ballépés.Ha megy oda vendég, hát nem biztos, hogy 5*-os szállodára vágyik szerintem. A Balatonfüred még oké, mert vagy Siófokra, vagy Füredre mennek a gazdagok.
de az indexen mar nyilatkoztak, hogy nincs mar tartalom...ugyhogy mehetnek a blogbejegyzesek...ha ilyen minösegü összehasonlitas kikerülhet, akkor jobb lenne inkabb lehuzni a rolot.
nagyot ment az a blogbejegyzes...egy "utazasszakertötöl"....egy orszag 5*os szallodaja, ahova marcius ota nem is lehet beutazni: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?szingapur van összehasonlitva magyarorszag legdragabb hetvegejevel. Es az RTLtöl elkezdve az index, mindenki hivatkozik erre az orbitalis baromsagra.
Nekem csak az a kérdésem, hogy 4 és 5 *-os szállodákat ki fog itt megtölteni vendéggel ilyen jó magas árakon? (Már most olcsóbb egy szingapúri luxuhotelben vagy Máltán a tengerparton az ár, mint itt Tapolcán a 4*-osban.)
Rengeteg pénzzel? 😳 A legutóbbi hitelkeretet is azért kérték, mert tengernyi pénz lenne a kasszában? Papíron már előre el van kőltve 2 évre a tervezett beruházásokra! 😞
épül a cég. nem látom,hogy megálltunk volna. türelem kell hozzá,mert most vannak bizonytalansági tényezők, amiket a vezetésnek kezelni kell. a koronavírus,de a választások közeledte is hatással van a jelenre és közeljövőre sztem. ha ezeken túljutunk szerencsésen,akkor már sokkal tisztábban lehet látni, beérhetnek a beruházások gyümölcsei. hátszél ide, vagy oda ebben a cégben komoly szakértelem van, ami garancia,hogy a legjobbat fogják kihozni belőle. kormányváltásnál még lehet bizonytalanság,hogy az esetlege új hatalom mennyiben fog belenyúlni akár visszamenőleg,amit nem lehet előre látni.
Appeninn real