Adózás előtti eredmény 13.408 eEUR, a befektetési célú ingatlanok átértékelése 9.289 eEUR. Megy itt a bűvészkedés. Felértékelik az ingatlant, mindeközben a bevétel nem igazán nő. Növekvő kamatkörnyezet stagnáló bevétel mellett milyen számítás alapján nő az ingatlan valós értéke? Princ féle Postabank...
Én meg forgatom a tőkét, ma volt BIF + Richter...szóval itt üldögélni nem kifizetődő...kivéve ha kedden elmegy 200ig, amire semmi esély, úgyhogy én nem fogok bővíteni max névértéken
Te egyfolytában csak keresed és nyomod az általad vélt és feltételezett negatívumokat és vádaskodsz csak! Esetleg kereshetnél a jelentésben pozitív fejleményeket és biztosan jobban tudnál aludni... 👍 Akinek van részvénye és ki akar mászni belőle, annak miért érdeke a hangulat rontása és a feszültség keltése?? Lehet, ha régebb óta tőzsdéznék, megérteném, de most még nem tudom! Teljesen zsimo stílust nyomsz itt...!!! Léptem, jó éjt és nyuszit mindenkinek!
Az a mínusz 6m az eurós és forintos könyvelés oda-vissza váltásaiból adódik. Ennek a "párja" ellenkező előjellel benne van az átértékelési különbözetben. Nem akarom borzolni az idegeidet a számvitel finomságaival, az a lényeg hogy ezt is hozzá kell számolni az összeredményhez.
És ez csak egy év, többi eredménytartalékban. Valakit, valakiket jól megfizethetnek hogy ide lehozták az árfolyamot és itt szedik össze a lepattanót. Etikus egy cég valóban mert asszisztál ehhez.
Valószínű ezt régóta művelik hogy baráti kezekbe vándorol a részvény olyanoknak akik 10 évig is tudják tartani 200 alatt mondjuk. Máshogy meg kárpótolják az őket ért veszteség miatt.
Appeninn real