Nem pánikolok, és koati-hoz sincs közöm, az appeninn fórumos első beírásom szeptemberben neki szólt, hogy nyugi kicsit:) Azt látom csupán, hogyha itt van egy szereplő, aki adott óránként leönti nagy mennyiséggel a piacot, akkor ott nem nagyon segít technika, mert ahhoz kicsi piac az Appeninn-é Ahhoz felbukkanó jelentős kereslet kell, kiderül a héten, hogy van-e. De persze én is tartom a technikai fontosságát, ezért is kértem, hogyha van esetleg új decemberi várakozás chartod, akkor oszd meg velünk farkasfu
Van még neki, de felesleges feljebb rakni az árfolyamot, itt hajlandó kiszórni és vevő is van rá. Az idő még nem sürget, január közepén már nagyobb lesz mozgolódás, első körben az osztalék reményében. A következő kör pedig az lesz, ha tényleg fizet osztalékot...
Akkor szórd ki.... csak ne siránkozz annyit. Ez van. Most nem ez megy. Majd fog. Ha nincs hozzá türelmed,kitartásod öntsd ki te is mint ahogy mások is ezt csinálják
674 eladó, felette is szarrá pakolva, kezd nálam elszakadni a cérna, azért az hogy minden egyes nap szétveri valaki az árat, annyira kezd nem oké befektetés lenni
668 Nekem már erős kérdőjelek vannak, brutál pakk, több százezres, vagy lehet milliós, nem tudom.. Hihetetlen hogy 700 fölé próbálták vinni többször, kinézett a farkasfu által betett 750 is, de ha az nem akkor 720, és napok alatt módszeresen szétverik, vételek sehol
Appeninn Holding Nyrt.