Tudom, App. topik, de mivel a Nutex szóba került, ránéztem. Kamu egy cég lehet. Az egyik Nagytulaj 10 millió részvényt adott el a cégnek 19-Ft/rv áron tudva, hogy 1 hónapon belül 25-Ft/ rv osztalék lesz? Hát ez gyanús.
amíg nem érkezik pár 10k piaci vétel addig reménytelen, nem tudom, hol van erre Appeninn-be tehető tőke de ebben lehet bízni Enélkül a 750 nem tud működni...
ráadásul nem az eladói oldal tételeit borította rá, piacin van még a zsákban szerintem azt már kizárhatjuk, hogy ez tbsz bűvészkedés, de azt is, hogy kereskedés - úgy néz ki hogy 1 nagy eladó van, akinek minden mindegy, tolni kell kifele erőből
Nem hiszem, amíg ekkora tételek vannak a legjobb eladóin. Várja, hogy felnyúljanak vagy jobban felépüljön a vételi, ha ez nem teljesül, akkor 1-2 óra és borítani fog megint. De egyelőre ezen a szinten megveszik tőle.
ez alapján viszont a héten fordulnia kéne felfele, majdnem meg volt a csati alja... ráadásul ahogy írtad is, gyorsan, mármint, hogy ledolgozza a késést
Ahogy korábban is írtam, itt van egy ingatlan portfólió, ami 70%-on van árazva (és itt csak az ingatlanról beszélünk) és ehhez jön az, hogy ki is vannak adva, ami a jelenlegi részvényár kb 18%-át termeli meg. Egy osztalék fizetésnél (ami lehet későbbi is, amennyiben ugyanilyen tőkearányos megtérülést hoz az újra befektetés) felőlem lehet a részvényár akár 100 ft is. Most már nincs 17%-os állampapír. Olyan az egész, mintha valaki ajánlana egy jó hozamú befektetést, de mögötte a fedezet nem mondjuk egy know-how vagy (csak) ügyfélportfólió , hanem ingatlanok.
Csak találgatni lehet, sokszereplős piac. Lehet hogy akik most markolnak a leszúrásban, már teszik is be eladásra 10fttal feljebb, ezzel a halálba kergetik az eladót. :) De az is lehet hogy egy speka úgy megy át pl. a 4ig-be hogy majd vissza akar jönni, akkor racionális megoldás hogy jól szétveri az árfolyamot, dugózni fog oszt majd néhány nap múlva jön és szeretné itt visszavenni.
egyetértek, hogy nem érdemes követni az eladót, én sem követem.. de nekem a talány az eladás módja, pénteken felment 702-ig, 700-ról még 14k-t vettek reggel, és azóta szisztematikusan önti, ha 680 akkor annyi, ha 660 akkor annyi
Appeninn Holding Nyrt.