Az EHEP távozása után is ez volt, hogy csak elbizonytalanítanak. Olyan jól sikerült, hogy lefelezték az árfolyamot, és tovább adták a boltot. Nem tudom, nekem is az árfolyam emelkedés lenne az érdekem, de sajnos semmi nem változott az előző vezetéshez képest, maradt a dugózás meg a forgalom is visszatért a béka se**e alá.
Azt nem tudom,hogy miért jó neki ha itt az ár!!!De úgy látom nem nagyon törik magukat,hogy 1000 felett legyen,és azt gondolom ha idén ennyi papirral nem megy 1000 fölé,utána nem fog!!!
És az miért jó neki? Kötvét megvolt,szerintem nem az alacsony árfolyam az érdekük. Egyébként meg már csak 5hónap az év vége🙈 Szerintem a teljes elbizonytalanítás most az elsődleges céljuk..
Hát a 10Ft nem életszerű azért! Most már van érték a cégben elvileg, szóval nem szabadna ilyen szintre esnie, nem kell pánikot kelteni. De az világos, hogy egyelőre az árfolyam lenyomása a céljuk, a kérdés, hol jön meg a vételi erő. 300on már jártak, megnézték ott mennyien vesznek, remélem lejjebb nem akarnak tesztelni. De amit írtál, a 200k-t hidd el nem tudnák eladni 300on, akkora eladásnál lemenni 200 alá.
Többször leírtma már,hogy idén dec 31-ig kell lezárniuk a dealt,addig marad az 1.3M részvény. Story meg hír nélkül 400 alatt 200k-t sem tudnának eladni...
Amixa Aranyásók Nyrt.