Ez szerintem nem negativitás, ezek tények. Az, hogy ő itt van ahogy másban nem jelentett semmit, itt sem. Szerintem sokan vannak mások is magasabb szinteől ragadva, aki régebbről itt van, az max eladhatta bukóban és visszaszállt 400 körül, de a teljes eredmény szerintem ott is mínuszos. Ez a papír évek óta szívat minket, ez már szvsz több, mint kiképzés. Nyilván utólag bottal sem piszkálnám ezt a trágyakupacot, de már benne vagyok... Egyelőre az hogy megint egy kérész életű speka felrántás volt, és képtelen magasabban maradni az árfolyam az szerintem nem jó hír. Ahogy korábban sem volt, mikor utána csorgott lefele. Persze biztos lehet ezt örömtelinek látni, csak ez a papír annyiszor tűnt úgy, hogy megindulhat és mindig minden besült, sőt csak esett folyamatosan DGV után, aztán 400-450 közt megállt a zuhanás, 447en kötvét, de azóta sem látszik sok reményteli fordulat. Ha a 600 megtartotta volna, akkor azt mondom valami erő van benne, de ma délután már megjelentek a több ezres eladók 550 alatt, és azt mind tudjuk milyen irányt jelent a következő időszakra.
Ilyen negatív hozzáállással nem lehetsz túl sikeres az életben! Korányi 2éve itt van már és most bővített 5% fölé úgy,hogy közben a fél Bét duplázott!(biztos szereti égetni a pénzét)! Miért nem adtad el 650 felett a siránkozás helyett? Ha 1000 felett lenne,Te ott is elégedetlen lennél. Minek vettél bele egy ilyen papírba ha nem bírod a kiképzést?
Vett 100k Glostert is egy éve, azóta ugyanott van az árfolyam... Csomó helyre ült be, hogy valamelyik majd bejön, diverzifikál. De ha azt a számára kis pénzt, amit ide betett és teljesen el is bukná, észre sem venné. Neki ez csak játék, ha sikerül örül, ha nem akkor megvonja a vállát.
Jaja, annyi történt, hogy néhány speka pár ezer darabbal keresett egy kis lóvét, meglovagolva a bejelentést. De legalább volt pár nap amikor volt benne egy kis élet a lassú lecsorgás után. Csak most van egy sejtésem, hogy visszatér a korábbi pár éves módi :(
Te voltál?Nem azt mondtad,hogy beborítod nulláig? Még 10 forinton is az össz részvényszám csak 13M ft lenne :) Lett volna aukciós szakasz délután 4-ig,majd záró 600 :))
Amixa Aranyásók Nyrt.