Igen bluekban, kicsikben sokat lehet most nyerni, minden mozog szépen ahhoz képest, hogy nyár van, de ez csak totyorog. Kicsi, sárga de a mienk. :D De aki itt 1k-nál többel ül, az mind tudja, hogy lehet hogy 20%ot ver le az árfolyamból, ha ki akar szàllni, annyira nincs sokszor vételi oldal. Minden az új tulajon múlik, de az eddig látottak alapján gyanús, hogy nem lesz sajnos rövid távon nagy emelkedés itt. De úgy vagyok vele, ha tudnánk, hogy 4-5 év alatt mondjuk elmegy akár 1500ig, a fene de bánná, hogy most 400 vagy 500. Csak hát ugye a jövőt csak a Jóisten ismeri.
Szerintem a jövő év még nagyon korai. Idén év végén lehet a részvénykibocsátás, ha nem táncolnak vissza. Az idei évnek ennyi történése lesz valszeg. Jövőre alakulhat valami tevékenység, és szerintem ez leghamarabb azutáni évben jelenhet meg az árfolyam emelkedésében is. Addig meg gondolom hintáztatják 400 és 500 közt, legalábbis jó lenne ha nem nyomnának tartósan 400 alá. Kiderül...
ennek jövőre eldől a sorsa...jövőre már látni fogjuk ...kedvem lenne dobni ilyen napok hetek után mikor leül az árfolyam,de általában iylenkor szokott a semmiből valami megindulni..mikor nem számít rá senki..
Igen, amíg nincs teljesítmény, addig érthető módon ez lesz. Fel kell építeni a cég iránti bizalmat, sokan égették már benne magukat, nem fognak könnyen jönni ide a kisbüfik. De ha lesz tényleg egy pár éves meggyőző eredmény az új tulaj részéről, megszűnik a dugózás, lesz kommunikáció, akkor megjöhet az emelkedés. De ez nem rövidtáv. Addig tényleg marad az, hogy reménykedünk, hogy nem esik sokkal 400 alá.
Amixa Aranyásók Nyrt.