Érdemes több "jó" kispapír mozgását is összehasonlítani, pl. Masterplastot és hasonló mozgást fogsz látni. Azaz Augusztus végén lokális csúcs, majd szeptember végén vissza lokális mélypontra, majd újra elindul felfelé. A mélypontokat ráadásul erős forgalommal érték el, ezért én azt gondoltam, hogy talán egy nagyobb játékos zárta a pozikat. (A plastot segíti az 5%-os áfás hír és a megemelt eredmény várakozás.) Ha csak magában nézed a mozgást, akkor igazad van, de ha több papírt, akkor nem olyan rossz a helyzet, hogy 650-re jöjjön le. Persze a jövőt én sem látom. . Megjegyzés: 1 hónapon belül 900-ra várni elég merész, én csak jövő év elején várom oda, ha minden jól alakul.
Aktuális jaa..:) Nekem ez veszélyes beszálló pont jelenleg! Nekem!! A kéket figyeld, az lett volna az ideális a 730-as kitörés követően! Szépen el is érte az első szintet (A) ! Aztán kor a (B) pont, de nem állt meg a (B) pontnál, hanem visszateszt/dupla alj és felpattant a (B) pontig, ahol még lefele jövet kellett volna fordulnia a (C) pont felé/ig! Most viszont felpattanásban van és a (B) pontot már ellenállási szintnek veszem!! Ezért mondtam, hogy ez nekem nem beszálló pont!! Nekem ez nem kóser, inkább kivárnék, ha vételi szándékom volna! Jelenleg a rövid, alsó, emelkedő trendvonalon vagyunk, ha letöri, akkor tele tojják a füles bilit, mert akkor az lesz belőle! Jóbb esetben elindul a dupla csúcsig, majd kis korr, aztán tervezés..., de még necces! SZVSZ 😃 Ha vársz, akkor nem buksz, legfeljebb kevesebbet nyersz majd egy későbbi beszállóval Ennyi!📉📈❓ https://invst.ly/seujx https://invst.ly/seuk5
Köszi, hogy feltetted. Fárasztó volt végighallgatni, pedig érdekes volt a téma. Szörnyű volt Luczaynak a kiejtése és a mondandójának a körülményes megfogalmazása. Lehet, hogy jó szakember, de riportot ne adjon.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.