Engem is kinevettek meg én voltam a patás ördög, hogy nem vettem eur-t 434-en, de amikor jöttek a 600-as meg az 1135-ös árfolyamokkal akkor voltam benne biztos hogy nem szabad :D
Az erős dollár senkinek nem jó ! Az eladósodott feltörekvők szenvednek tőle . Usának sem jó külker miatt. Jellemző hogy az Aus-Usa kereszt 1,20 ról 0,67 ment csaknem feleződött . Hogyan ? Ausztrália nyersanyag exportáló és ezek ára az egekbe ment .,és mégis. Ebből jól látható nem reális a dollár mai árfolyama !
Figyu.. engem nem erdekel a mult nullas es negativ kamata. Engem par honap, 1-2ev erdekel. Ha esik majd 6% ala allampapir, megyek vissza ingatlanva, tozsdere.. most jottem 13-16-20%ert
En nem akarom ezeket a HUF mozgasokat megdejteni, bar teto elott par oraval szoltam ott, hogy jon a fordulat. Kinevettek. Most sirnak a beragadasban. Nekem mindegy. En is sirhatok itt meg allampapirban, en tisztaban vagyok vele
Ha ránézel a csártokra, akkor látod, hogy hosszútávon bár nem lineárisan,de folyamatosan gyengülő az irány. Mint lentebb már írtam,azt nem tudom, hogy egy hosszútávú csárt mit mutatna kamatokkal korrigálva.
Hello, en is webkincstarban. Na ugye, hogy vannak itt allampapir traderek. Es igen is szamit ki mivel huz hasznot 1honapra, napra, evre :) Nekem biztos
Nem tudom kamatokkal korrigálva mi jönne ki,de az biztos ha csak nyersen a kereszteket nézzük, akkor a forint nem egy sikertörténet. És ezt egy szakmai fórumon elbagatelizálják.
Hello! én is veszem, vettem stb. Nekem a webkincstár tűnik a legolcsobbnak, te hol adod veszed? A ki be ugrálást nagyon kell érzni mert tud drága lenni. köszi a választ
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.