Ha 2024 Q1 -ből indulunk ki , és H1 is szép lesz Q2 hozza az eredményt , akkor bizony szép osztalékot fog fizetni erre az évre. De az valószínűleg az árfolyamon is még jobban meg fog látszodni.
Lehet,hogy beejtik majd oda is.Ha csak 3800 lesz az is elég ér vágás volna... Elég megint ha valakinek sűrgősen kell a pénz,már ott vagyunk! 4200 csorog...
Nem gondolom, h ennyit esne, nincs miért esnie. (Hacsak az ANY-n kívülálló rendkívüli események nem következnek be.) Szerintem az osztalékból nemcsak én akarok még venni, hanem sokan mások is. Emiatt nincs nagy tere egy 15-20 százalékos esésnek.
Úgy érzem ez a ami kormányzati ámokfutás eredménye.... De speciel ezektől a barom intézkedésektől most az ANY-nak nem kell annyira nagyon tartania, mint pl. egy MOl egy OTP stb. És még mindig jók vagyunk... le fog ez nyugodni, ha a vadbarmok nem találnak ki még egyéb aljasságokat
Még nem láttam olyat, hogy az osztivágást egy részvény még aznap ledolgozza. Ez nekem azt mutatja, hogy az irány felfele van. Pedig arra számítottam, hogy lesz egy kis visszaesés. Mindegy, át kell gondolnom mikor bővítek, mert eddig nem bántam meg, hogy évek óta csak bővítem az itteni pakkom.
Állami Nyomda