A napi strand belépés kerül Keszthelyen annyiba éppen,a víz nagyon jó! Klímás szoba, reggeli kitűnő! Tarsd az árfolyamot! Akkor marad a pénz égetés minden szinten! Szép hétvégét kívánok!
Szerintem is sokat fog még esni, mindenki most szálljon ki amíg még megteheti... (csak azért beszélem le az árfolyamot, hogy tudjam a pakkomat olcsóbban bővíteni :P)
Gyorsjelentés tuti jó lesz, annyi megrendelésük van dögivel. :) kicsit ilyen árfolyam letolást látok itt nem természetes lecsorgást. 4000es bunkó mindig az aljára teszi. Ha igazán el akarná adni, akkor kiszórná 300asával.
Mindegy, ki mit néz, tény, hogy osztivágás volt, ezért teljesen normális egy 200-300ft-os esés. Az alteo egyébként 900 ft-ot esett néhány nap alatt osztivágáskor. Valóban más mozit nézünk hát. (tudom, ott nagyobb volt az oszti is)
Igazad van, ÉN sem aggódom, írtam is hogy ez szokásos reakció az osztivágás után. Csak azt jeleztem, hogy ne tagadjuk le a tényt : itt lecsorgás van! A mértéke pedig függ attól, hogy elesik-e a 4000Ft! Egy szép negyedéves jelentés valóban megfoghatja és akkor stagnálhat őszig. Aztán hajrá fel! Ez az optimista (de realista is) forgatókönyv. A másik, hogy nem áll meg, hanem megy le max. 3000-2800 ig. ( az alatt már a katasztrófa lenne)
Én különösebb ijedtségre még egyáltalán nem látok okot. Az osztalékszelvénnyel együtt nézve 4260 körül van az árfolyam jelenleg, míg az ATH 4360 ft volt. Azaz nem egész 2,5%-ra vagyunk a történelmi csúcstól. Ez messze nem dráma. 😊 Augusztusban jön a második negyedéves gyorsjelentés. Gondolom folytatódhat az export bővülése illetve az EU-s szavazólapok nyeresége itt fog megjelenni. És várjuk az amerikai fejleményeket. Alteo osztalék után kapott egy hatalmas pofont, emlékeim szerint, kb 800ft mínuszban is volt a csúcsról. Telko más sztori. 3500-nál lehet már aggódnék, de itt szvsz nincs még miért.
Nem tudom Ti milyen mozit néztek, de teljesen egyértelmű a lecsorgás! Nézzél egy 1 hónap chartot vagy akár egy 5 naposat! Ma úgy látom a 4000 sem fogja meg... Ez esetben simán lemehet 3500-ig! Ettől még nincs baj, hozza a formát. Más kérdés, hogy az Alteo nem ezt tette! A Mtel sem, de az egy más buli volt sőt van most is... mindig jött valami, ami éltette az emelkedést. Sajnos nem adtam el osztivágás után pedig ott jó lett volna. (Persze nyilván lentebb visszavételre)
Állami Nyomda