jaj hagyad már ezt elolvasni a kondicíókat. Eléd basznak 300 oldal jogi szöveget, biztos elolvassa bárki is. Te sem.
A meglepetés arra vonatkozik, amikor nem az teljesül amiről tájékoztatnak.
Meg x idő alatt a gazdaság rosszul teljesített, kicsit csökkentek a kamatok. ÁSZF 168. oldal apró betűs rész kivételek 13-as sorszám stb.
Meg autómatikusan még lekötik neked 1 évre és téged nem tájékoztatnak, vagyis küldtek e-mail-t meg hívtak is, de senki nem válaszolt így lekötik. Na ilyenek vannak.
Nem is gondolná az ember milyen szarevő az összes bank meg biztosító. Majd akkor tszem be oda a tőkémet, ha 10% fölött lesz a kamat és csak egy mondat lesz a szerződés: "a lejárat végén a tőke 1x% kamatos kamattal növelt értéke kerül kifizetésre a tőketulajdonosnak vagy annak meghatlamazottjának. A kamatos kamatot a következő képlet alapján állapítjuk meg x=t*(1+1x/100)'n. Üdvözlettel: Bank."
persze, ahogy haladtál előre a lekötési időben annál kedvezőbb volt a feltörés lehetősége. a lényeg az ha egy nappal a lejárat előtt feltöröd, már röhejes az amit kapsz. Amikor megkötöd minden fasza, a végén érik meglepetések az embert, valahogy elfelejtettek tájékoztatni egy-két dologról.
Maradjunk annyiban, az én elért eredményem messze jobb, mint a te általad említed lekötések.
az a lekötés 2014-2016-ban jár le, addig még bármi lehet. Elég egy jó döntés(vagy rossz) és happy. Ezt a lehetőséget kell megadni magadnak.
Jó ez a stratégia, nekem
igen és 3-5 évig nem jutsz pénzedhez, mert ha feltöröd akkor bukta.Ebből vond le még a kamatadód, meg a kezelési költséget. És rögtön 6% környékén vagy
A saját hozamaimat 5 éves időszaknál korábban nem teszem közzé, eddig kicsit több, mint 3 éven vagyok túl, az alapján elégedett vagyok.
Egyébként valóban ez az egyik legfontosabb kérdés.
Szerintem Tibi sem konkrétan csak emelett megy. Az viszont látszik, hogy a vételi és eladási árai elég jó relációban vannak, nem beszélve a diverzifikációról.
Ellentmond a technikai elemzés szabályainak, igen. Az értékalapú stratégiának viszont megfelelt az fhb-s lépésem. A kettőre teljesen más szabályok vonatkoznak.
Én is a hozamért teszem, az előző hozzászólásomban linkelt blogban az elérhető hozamokat is tárgyaltam. Az általam követett módszer versenyképes hozamot ad közepes kockázat mellett. Nem tudok róla, hogy a technikai elemzés ennél sokkal jobb lenne.
Állami Nyomda