ilyenről nem hallotam ..de ennek is utána nézek:)..
más teljesen....
nem akkarok semmit mondani majd holnap délután jőnn az info...de ha tudom megosztom még zárás előtt:)
Tök szégyen a cégre nézve , hogy 20 % - os srv . vételi felhatalmazás mellett engedi , hogy napi egy -két ezres eladásokkal 10 - 20 Ft-ot essen az árfolyam .
hát sajnos azt lebontoták helyete KÖKI terminál lesz..
a őről nem tudok véleményt mondani max a zsiroskenyéről mega kóláról:)
..ha ott focisztál akkor DEzsőbát ismerned kellett öreg róka volt ott.és az Anti a gondnokot:)..full részeg volt mindig...
.Gyerek koromban BKV előrénél:)..hivatásos focista voltam:)...azzok voltak még a szép idők:).....
azt a meglátásodat h a huf jellenlegi árfolyama sokat számit néhány papír hanyatlásának oka.....
teljesen egyetértek veled...
kérdés h meddig gyengül a huf..majd hirtelen megjellenek a vevők ha komolyabb erősődésnek indulunk..ez a véleményem...:)
ha nem lett volna pánik akkor nem itt tartanánk..lásd a kötést kb 300 db intézték el a mai napot...legyen..1:1:) de még félidő sincs..kiváncsian várom a holnapi véleményedet:).....
Ha már TA, akkor 600-nál (ill. felette egy picivel) nagyon erős támasz.
Szubjektív vélemény: csak ha a nk-i hangulat szar marad, akkor megy le oda (öntésben viszont bármi lehet, kivéve, ha a cég srv-kkel meg nem fogja).
Nagyon örülök, hogy az Állami Nyomda részvényesei között üdvözölhetem.
Természetesen Társaságunk részt vesz az EP válaszások gyártásában, a 2008. augusztus 27-én aláírt válaszási nyomtatványok gyártásáról szóló négyéves keretmegállapodás szerint. Amennyiben ezen keretmegállapodásról több információt szeretne megtudni, úgy kérem tekintse meg közleményünket az alábbi linken: link
Amennyiben bármilyen továbbbi kérdése van, kérem keressen nyugodtan !
Állami Nyomda