biztos lesznek olyan ,,erők" akik megpróbálják majd betolni 10K alá..
De sztem ez nem nagyon fog sikerülni.. aegon sem véletlenül vette a 30 valahány % -át...
ebbe a papírba van fantázia, nem osztalékpapír....
Valóban, hónapokban kell gondokodni. Ezért most az Állami Nyomda mellé hasonló mennyiségű Zwack részvényt is vetem. Bár elég drágának tűnik, kb. 14450-es átlagáron.
Most ezzel senki nem foglalkozik, messze még az osztalék... De augusztusban remélem megindul.
Gratulálok az eredményedhez!
Magam is a tavalyi osztalék óta vagyok a nyomdában és csak arra szeretnék rávilágítani, hogy ne napokban hanem hónapokban gondolkodjon az akit érdekel ez a társaság.
Ez csak lelkesedés, nem kell komolyan venni. És öröm. Hogy nem csak a szívás van, mint a MOL-lal, ÉGIS-sel, hanem némi nyereség is. És persze hogy fog esni is. Osztalék után egész biztosan. És nyilván két éven belül nem valószínű, hogy eléri a 13000-es szintet. Ezért gondolkodtam eladáson...
Picit több higgadtságot srácok!
Én is benne ülök, de ne keverjük már össze az Econettel vagy Phylaxiával, ez egy komoly vállalat, mérhető eredménnyel, lassú mozgással, szépen ívelő trenddel. Ahogy egyesek most itt hozzáállnak a részvényhez, a mostani hurráoptimizmusból már pár százas esésnél is világvége hangulat lenne. Ez nem szokott jóra vezetni!
Nyugalom.
Hát én ilyen jó vételt el nem adnék... : )
Ez tényleg elég szépen hoz neked évente...
Most az eladói oldal kicsit földuzzadt, de szerintem ezek csak ijesztések...
A 11K hamar meglehet....SZVSZ
Tavaly osztalék előttről van 6400-ért és osztalék utánról 5700-ért két pakkom. Már 8200 óta gondolodom az eladáson.
11000-ért talán érdemes lenne...
De ez mégiscsak aranytojást tojó tyúk...
megy itt a taktikázás ezerrel.. pakolgatnak , beleadnak , telerakják az eladói oldalt..
Azt se tudják mit csináljanak kínjukban, hogy ocsóbban hozzájussanak : )))
Állami Nyomda