jaja... aki akarta tegnap visszaöntötte, tételt nem nagyon lehet venni, úgyhogy lassan el lehet indulni fölfelé... :)
csak a szokásos tempóban...
Egy kis adalák az ANY..hoz... múltkori gyj-olvastam, és abban magyarázták , hogy a pénzügyi eredmény az EURO alapú hitelek árfolyama miatt lett szar, mert nem fedezték le kellőképpen ... hát most ilyen bikaerős forintnál ez nem lesz probléma... :)
mondjuk az exportkitettség ezt vissza is veheti akár...
A szörfözés nekem is bejönne... :)
Én 10K-n szerettem volna többet venni, de nem de ez mád asszem max szelvényvágás után teljesülhet, vagy se...
Szóval hosszútávon tényleg aranyat ér .... nem ki-be ugrálós nagyforgalmú papper... de sztem. nem hátrány, hlogy nem kapsz szívrohamot tőle nap mint nap....
December közepe óta, azaz 4 hónap alatt 71%-ot emelkedett (6100-ról 10450-ig), és a kilátások is kedvezőek, van növekedési sztori. Én csak azt sajnálom, hogy nem volt sok pénzem, amikor beszálltam az Állami Nyomdába. Ha nekem éves szinten csak a fele hozamot garantálnák, azzal is meg lennék elégedve, minden pénzemet odaadnám és hátradőlnék a karosszékemben, pontosabban egész évben csak szörföznék és siklóernyőznék. De akinek ez kevés, hát... nem tudom, miből és milyen átlaghozamot tud kihozni. Biztos nagyon ügyes, vagy álmodik a nyomor...
Hajrá Állami Nyomda!!!
Állami Nyomda