ez egy kicsit rdekesebb nap mint a többi, de én nem követem minden nap a nyomda árfolyamát,
etért van még mindig 6500 rol egy pakk.
szoval gyorsjelentés aztán akviziciok.
Az osztalék miatt szinte biztos, hogy elesik a 10k. De reméljük, a gyorsjelentés visszahúzza, és az azt követő, remélhetőleg normális kommentár (nem úgy, mint az EGIS-nél). Nem értem az EGIS tulajdonosait...
Bocs, végülis ez ÁNY topic.
Hát itt nem kell lelket önteni egymásba. Igaz, hogy nem egy nagyforgalmú részvény, de kifejezetten megbízharó, és lesz még nagyobb forgalma, ami emelkedéssel fog járni.
olyan érzésem van, mintha egymásba öntenétek a lelket, és csak a portfolió fórumos tőzsdézők adogatnák egymásnak, az alapján, hogy éppen ki milyen lábbal kelt fel
Előbb az osztalékra kell figyelni, utána jöhet a jó gyj, ugyanis már CSAK SZERDÁIG lehet a Nyomda papírjait megvenni az 501Ft-os osztalék reményében. Ezért szerintem addig még húznak rajta pár 100Ft-ot (akár 11000Ft fölé), s utána jöhet a várhatóan jó gyorsjelentés. Így további emelkedés várható, esetleg csütörtökön lehet egy kis visszaesés a szelvényvágás miatt, de ezt a hosszútávú befektetőknek vételre érdemes kihasználniuk, mert a Nyomdában van növekedési sztori. Meg kell venni a papírt (akinek még nincs), és TARTANI, s néha jóízűen ránézni, konstatálni a szép emelkedést (pl. december közepe óta 75%!!!). Ez a papír nem ki-be ugrálásokra való, nem kell állandóan nézni a monitort és izgulni, jön a jóidő, lehet menni szörfözni, a Nyomda pedig hozza a pénzt. Ez így szép! Hajrá Nyomda, csak így tovább!!!
Állami Nyomda