zsoltee meg engem kérdezett a kisbüfikben, ott válaszoltam neki na most a mai napról a meglátásom: mivel tegnap --- a feltételezésem szerint egy nagypénzes belevett, de tegnap senki nem követte, hogy kitörhessen a papír, szerintem ma még tartotta vételekkel, ő lehetett a többszázas darabos vevő szintenként, viszont láttam napközben, hogy szépen hátrál ki, először 20400-on támasztott sok száz darabbal, aztán lement 19900-ig, aztán még lejjebb ment és azt gondolom, nap végén ő lehetett a 400 darabos eladó , mert végleg feladta ennyit a sok feldumálóról, akik dumálnak, de nem cselekednek
na és te nem rontod a topik színvonalát, ugye kicsit bárgyú a humorod, de engem nem zavar majd eldöntik a komoly akko-tulajok , hogy miért is kötözködsz velem és szeretnék-e ezt olvasni mármint a gyanusításaid
ahogy sylard válaszolt nekem, az korrekt volt de épp a "teféléd" hinti el a támadást sajnálom, hogy ha beírok egy meglátást, személyem elleni támadást kapok
nyomon lehet követni a kisbüfik topikban percről percre írtam, hol adtam, hol vettem a támadást pedig valóban ezért kaptam, ahogy tegnap este claria írta, egyeseknek fájhatott, hogy szépen lekereskedtem a tegnapi --- és tegyük hozzá --- majdnem teljesen jól ---a mai napot elhiszem, hogy ha beírok valamit, nem a beírásra reagálnak az irigyek, hanem a személyemre
én még eddig nem láttam ilyen könyvet itt, mint ma, pedig hónapok óta kereskedem benne nagyon szokatlan, nagyon furcsa volt általában az a tapasztalatom ebben a papírban, hogy 20-30-40 darabok cserélnek gazdát szintenként, és amikor jött egy nagyobb eladó /csak 150-200 darabos/, mindenki hőkölt tőle ilyet, hogy 300-400 darabos vevők, ugyanakkor ilyen mennyiségű eladók, még sosem láttam itt szögezzük le, ez egy nagyon furcsa nap volt, és kellőképp becsapós --- megint, és újra és újra a lerántók győznek ---- hihetetlen, amit itt rombolnak ---- nem is akarom tudni, kik ----- de elképesztően kiszámíthatatlan , ami itt folyik mondjuk az én elég nagy örömömre, mert imádom az ilyen csiki-csukis papírokat, de a "komoly befektetőket" nem irigylem itt
Igen, igaza van, de ha eltettem volna pl wallisban az első 20%-ot 113 vétel után...akkor nem 220-230 adtam volna. Ez a kockázat. Mohóság vs félelem. Tőzsdepszichó
Igen, ilyen is van. Ez most jó váltás volt nekem, tegnap adtam wallist 180-185 sávban és akko-t abból bővítettem 19300-19100-18700. Tudok még venni, de sokat nem akarok. Igazán csak az bosszant, hogy a korábbi forintbsz zrt-s hozzáállásomon változtattam idén és azonnal beragadtam pl. ott1be. Aztán vettem plotit és rendre visszaöntik, tehát simán működött volna a szokásos forintbszós stratégiám. SET szintén zenész, Estről nem is beszélve. Ez van. Remélem egyszer megtérül, csak nem látom ezt a longosok járnak igazán jól témát működni a béten. A régi jó dolgokból nem maradt semmi. :D
Akko Invest