Az Altera 100 Ft körül mozgott, mielőtt elkezdődött az AW koncepció, az 12.5 Ft, slit után. Akkor számolj! Ja, még annyit segítek, h az h mikor száll be vki, az nem akkor történik, mikor te már tudsz róla! ;)
nagyon sértő amit írsz. de inkább nem írok semmit csak annyit, hogy mivel neked sokkal több pénzed van a játékra így nekünk sokkal ügyesebbnek kell lenni. őszinte részvényem.
Hat erre magamtol sosem gondoltam volna...:-) Nem alltam kicsit feljebb,mert zaroig mar vettem annyit,h nem akartam kapni mindenaron,csak egy bizonyos arert v alatta.
hát nem mindig sikerül a napi csúcson adni, de úgy látszik, ennyit számított, hogy tegnap már napközben berögzítettem azon kívül nem sikerült mindent 22000-en adni, ha figyelmesen olvasol, azt is beírtam, hogy sajnos a 20200-as és 20800-as vételem megmaradt azt is beírtam, hogy a szokatlan nap miatt egyáltalán nem álltam be ma venni sehová tehát nem várakoztam 8 órán át sehol viszont nap végén, amikor kezdték adni 19700-on és 19400-on, már résen voltam, akkor álltam be venni 19000-re és 19100-ra na a zárót valóban lestem, és úgy helyezkedtem, hogy kapjak a 18700-asból megsúgom, hogy kell: kicsit feljebb kell állni ajánlattal, hogy még beleférj
Törölt felhasználó2019. 03. 07. 18:26
Ez a szép ebben, mindenki döntsön belátása szerint. :)
És azt meg tudná valaki magyarázni, hogy ha átnevezik akko investre a céget, mi értelme lenne megint átnevezni? Várunk itt mindenkit, de akkor minek nevezték át?
Az ures Alteraert fizetett a Wallis kb 500ft korul egy ures cegert na szamoljunk akkor kicsit. Mikor betettek az apportokat a cegcsoportot split utan ment 250ft-ig az arfolyam az regi aron 2000ft. Akkor mar nem ures ceg volt hanem benne voltak az apportok szoval ures Altera volt 500ft es az apportokkal tele AW max 2000ft split arfolyamon 250ft. Mondom a cegcsoportokkal feltoltve szoval meg 2x sem volt.
Ismet jo nagy hulyeseget irtal de toled mar megszoktuk AW 20 szorozott gratulalok :-) kicsit nezz utana a dolgoknak es gyujtsd az infokat. Mikorol is volt benne az AW es mennyi volt az arfolyam.
Ugy kb szemem sem rebbent,h megint napi aljon tudtal venni,meg ha erre 8 orat is kellett varnod,pont elcsipeted azt az egy percet. En nagysagrendekkel benabb vagyok,mert bar hiaba vettem vegig az utolso fel orat,es zaroban is bent alltam vetelen,100 ft miatt ott sem tudtam venni. Nem hiaba,van meg mit tanulnom az 5 db-os mindig aljon vevo es csucson elado profiktol..:-)
Értem és elfogadom amit írsz. De, továbbra is azt gondolom h a folyamatok elején vagyunk. 1. Wallist volt honnan önteni, ezt még nincs. 2. Nem tudod h ádámosi úr teszi-e (otc átadások) 3. Miért tőkésítik fel a céget akkor előtte? 4. Egyre magasabb záróárakon kerültek át a pakkok. +1: Nem ismerek sok milliárdost, de akiket igen, az nem elégszik meg pl 100millióval, ha kereshet 200-at vagy 300-at is. Én továbbra is tartom, történjen bármi. Ha tudok még zsét szerezni venni is fogok ha ilyen leszorítások lesznek. Minimum 3x-nál adom el split után.
Akko Invest