nem, ez fontos kérdés....gondolj bele, hogy mit ér az a sát részvény??!!! Pont semmit! Mintha ott se lenne. Hisz bevonással nem emeli az értéket. Nullaszor sok százezer is nulla. ;) Nem véletlen volt a feldobott labda, emészd még.
ez mind így van Egyébként a hiteltöl sok értelmes pénzügyi kultúrával indokolatlanul tartózkodik. Erröl tartok workshopokat. No meg téma a spekuláció és befektetés közti különbség is. :D
1500 ft nem lehet a beker ára, mert soha nem volt 1500 ft a Plotinus. Azt sem tartom valószínűnek, hogy nagyon alacsony lenne a beker ára, mert ahhoz képest jóval többet vett 15 K felett, mint amennyit valaha vehetett volna 6 K körül.
Értem! Érdekesek az emberek különbözőek vagyunk:). Elég nagy a kitettségem itt, egy abszolút speka rv-ben (amiről te azt írod, hogy magas kockázatúnak látod) ez alapján azt gondolnám nagy a kockázatvállalási hajlandóságom de pl soha eszembe nem jutna Lombard hitelből vagy egyáltalán bármilyen olyan pénzből ami nem az enyém 1Ft-ért is rv-t venni (amit te csinálsz a kommentjeid alapján). Soha egy pillanatra nem fordult meg a fejemben bitcoint venni, (mindig azt gondoltam, elég az ha egyszer kiderül, hogy pl az Al-Kaida használta, az USA gondol egyet és megtiltja a bankjainak a bitcoin elfogadását és lenullázza 1 perc alatt az árfolyamát) A TDT nem próbáltam, Erstés certiket veszegettem 1-2 alkalommal de nem éreztem azt, hogy ne tudnék nélküle élni. PM részvényem van most is igazság szerint azt sem tudom mennyiért vettem az árfolyamról sincs fogalmam egyszerűen fizeti évente 4x az osztalékot. Szóval sztem egyszerre lehet valaki value investor és speka. Illetve ami az egyik embernek vállalható kockázat a másiknak nem:)
Nem, nekem tök mindegy, ha egyáltalán nem veszek belöle, akkor se döl össze semmi. Ezt nem tudom lombard hitelezni és tdt-zni se, tehát sokkal inkább tervezek wallisba vagy opusban forogni. Csak érveket és meglátásokat ütköztetünk, ennyi. És mindenki olvasgathatja hétvégén, gondolkodhat.
Elöször Zsiday kilépésekor vkinek vennie kellett, és biztos lehetsz benne, hogy ö volt...akkor is, ha nem találod nyomát, akkor stróman volt, hogy ne szálljon el azonnal az ár.
Akko Invest