Nem! Csak próbálom reálisan látni nem úgy mint egyesek, hogy elhiszik, hogy ez valaha lehet 1000 meg felette anno olvastam ilyeneket!! Sajna eddig opus szindróma látszata
Nekem ez a leveres kellett, meg a fuge is. Multkori 400as diszkontbol kimaradtam. A mostanibol nem. Minel tobb szal a Daytonba, szerintem annal jobb. Ido majd eldonti, de elvileg jonak kell lennie.
Nem ezt vártam, de ez nekem is jó hír, most már az akko is vesz fel hitelt, tele lesznek pénzzel, wing is akko is, ez az árfolyammozgás nekem érthetetlen, de majd kiderül, mi volt!
Csak emlékeztetőül egy héttel ezelőttről: Lastdeposit szerda, 19:53Előzmény: #21429 sylard#21430Kollégák! Nekem itt nincs egy darab papíron se, nem is lesz, mert másban utazom. Viszont figyelgetem. Itt egy nagyon szűk sávban óriási forgalmak vannak, ez soha nem jelent rosszat szvsz. Ugyanolyan a kereskedés mint Apeninn volt talán 2017-ben 200-220 között, felismertem a mintázatot, ez ugrott be. Mondom ezt újra részvény nélküliként, de itt vmi lesz. 4 1 Válasz erre No comment..........
Akko Invest