Ez egy kivételesen pozitív hozzászólás volt számomra és köszönöm. Abban erősít meg, hogy lassan vége van a bear piacnak. A szürkeállomány elvonult a fórumokról, ez tisztán látszik. Már csak az ostoba személyeskedések, konteózó, sebüket nyalogató, mínuszoló Mari nénik maradtak és ez mindenképpen bullos jel. Sok sikert, ez valószínűleg már nem az a szint, amikor kommunikálni kell egymással. Talán inkább olvasgatnál tőzsdés könyveket, hogy felkészült legyél a következő bull piac termésének learatására. Vésd fel magadnak egy papírra testvérem: "Senkit sem utálnak jobban, mint aki igazat szól. " Platón
Jaj. Amiről beszéltem, az meg is történt. Emelkedett az árfolyam és volt nagy bejelentés is. Most pedig arról beszélek, ami most van. Ebben semmiféle ellentmondás nincsen. A buta konteókon meg már csak ásítozom. Tartsd meg magadnak ezeket.
Ha mészárlás és hurkatöltés van, akkor te vagy a hentessegéd? :D Olyan jó, hogy utólag mindenki olyan okos. Lastdeposit szerda, 19:53 Előzmény: #21429 sylard #21430 "Kollégák! Nekem itt nincs egy darab papíron se, nem is lesz, mert másban utazom. Viszont figyelgetem. Itt egy nagyon szűk sávban óriási forgalmak vannak, ez soha nem jelent rosszat szvsz. Ugyanolyan a kereskedés mint Apeninn volt talán 2017-ben 200-220 között, felismertem a mintázatot, ez ugrott be. Mondom ezt újra részvény nélküliként, de itt vmi lesz."
Csodálatos! Beléd költözött a dalai láma és átszellemültél. Én Dec. 31-re akarok elbukni mindent, versenyezhetnénk. Ha mikuláskor szarul állok, mentsvárként certizni fogok.
Hát nem úgy tűnik. Múltkor megjátszották ugyanígy 400ig, de akkor valóban ment át egy nap pakk, és ott még korrektül visszahúzták. Most nincs pakkátadás, valszeg ez kitárazás lesz. Pár napon belül jöhet a bejelentés melyik nagy adta...
Az eletbe ebbe nem veszel bele. Nem azert mert nem zarhat 390en. Mert irtam tegnap is hogy mindig lejjebb fogod varni. Meg teleirtad eme elmes gondolatokkal a pf szobak tobbseget hogy igy szar a papir stb. Akkor minek vennel barhol is? Kicsit ellentmondast erzek :)
A csőd szerintem butaság. Meg akkor minek veszed, ha csőd?? Inkább Ádamosi lehet itt is megkapta a pakkját, mint Wallisban. És most realizálja a nyerőt. Már eddig több mint 100k fordult meg, azért keveseknek van ennyi kiszórni valójuk. Durva esés, azért ennyire nem volt szörnyű a fügés hír. Na meglátjuk.
Akko Invest