Következő kgy előtt (legyen az akármikor is), várok még egy wing leányt az akkoba, vagy valami csavart a sztoriba. Mit gondolsz erről? Év vége előtt illene még lépéseket tenni a cél felé.
óanyám mennyi ilyen dumát hallgattam én már tavasszal SP500 meg DJ témában. Aztán hol vannak? No nem baj, beszéld lejjebb az árfolyamot, hagy vegyek még olcsóbban. :)
Nem őket gyalázom hanem akik ezt védik amikor látszik hogy BUX szindróma jött egy jó bejelentés és beszívatnak minden ide bevásárolt társat!! Szegény wallis h jártak ?! 🤮😏
Vagyok haver. Viszont nem akarom ócsárolni senki papírját! Mindannyian hozunk jó és rossz döntéseket, ezeket magunknak kell megemészteni!! Nem kívánom ezt a papírt 350 re ,sőt 400 alá sem! Ne ócsároljuk a papírban ragadtakat! Amúgy a 400 erős támasznak látszik, szóval lehet nem jár rosszul aki itt bevásárol és türelemmel várja a további fejleményeket!? Én is ragadok öt papírban ,de csakis saját magam hibáztatom a rossz döntéseimért. Nem tudok mit tenni kiülöm, szerencsére ráér😉
Nem volt belőle de mennyi jó embert átvágtak!!!! A vezetőség = wallis Veszek 350 alatt meg 303 Ft n is 😀 Én már hétfőn írtam h -4 % zaro és szóra csak tömés Kb mint a kulcssoft volt 2k felett az sem lesz soha már annyi meg ez sem 450
Akko Invest