Úgy látszik a vilgvége ezúttal is elmarad - csak valaki karácsony előtt megunta a banánt is megszabadult a pakkjától. Felszippantotta egy nagyobb hal, az árfolyamot visszarakták a helyére, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló! A valós közkéz továbbra is extrém alacsony, a nagy halak tartják a mennyiségeket (egyre több köztük az alap...), szóval megy tovább minden a terv szerint.
Az ország rohadt nagy szarban van, már a sleppnek szánt beruházokat is vissza fogja diktátorunk és ami 3 hete tuti biznisz volt (itt a reptér vételre gondolok, nyilván hogy utána valamelyik seggnyalójánál landoljon) az is csúszik. (Hát igen az agyatlan kampány többe kerül, mint ha valami normális programokkal állnának elő, bár ahhoz ész kell, az meg madzsrisztániában az utóbbi években nem jellemző.) Akko esetét meg továbbra is úgy gondolom, mint hónapokkal ezelőtt írtam, hogy köszöni Veres a pénzt......
Ezek szerint sajnos jó volt a tippem, hogy az Akko a reptérhez kötődő üzlet lesz valahogy... A tegnapi bejelentés, hogy a választások utáni időszakra tolódik a vétel (már amennyiben akkor még aktuális lesz) megtette azt, amit a sok makrogazdasági behatás nem tudott... Kibillentünk a 420 Ft-os mederből. Most lehet, hogy újratervezés kezdődik - újra.
-ezt is nagy elmeny tartani 600 felettrol egy tobbsz orozo ingatlanbummban ez is appennin 2 ki kellene uriteni akkor mehetne megint 600 fole addig kihigitas arlenyomas itt is ez sem egy masterplast--
Gondoltam rá én is, meg kell szervezni, ami egy kicsit nehéz lesz, mert néhányunknak már nem Pest az állandó tartózkodási helye. Írjátok meg, hogy kb. mikor lenne jó időpont!
Akko fórum