Jogos, valószínűleg túl optimista voltam, és neked illetve Peti84-nek van igaza, és nem lesz itt story. Nem figyeltem túl régóta ezt a papírt, de furcsák a mozgások benne eléggé. Likvidáltam a pozimat egy kis plusszal. Talán majd egyszer...Marad a Rába, alacsony Béta, nem esik szinte soha, és talán ott lesz valami mozgás, hír.
Szia. Kérdem én. Van egy cég amit 900 Ft ra "értékelnek". Ezen a szinten miért nem veszi magát? Ez egy vicc. Ilyen árfolyamon vergődik? Vegyenek már bele az isten szerelmére...:(
Szvsz vissza fog menni a 400-420 sávba, aztán itt fog ingadozni ugyanúgy, mint korábban, hogy a türelmetleneket lepattintsák. 2 éves a felhatalmazásuk a tőkeemelésre (idén februártól), ha 1 éven belül lett volna reális a tőkeemelés, szerintem előrelátó módon 1 évet kértek volna, ezért szerintem inkább jövőre várhatóak komoly hírek.
De 400 alá sem ment, amit jósoltál.😉 Mondjuk annyiban igazad volt, h volt egy (?) nagy eladó folyamatosan, aminek talán a végét átkötötték 415-n. Innen remélem fel, és vm hír is jön.
Akko fórum