Abban nincs semmi manipuláció, hogy esetlegesen eltalálom mi fog történni… TA fölfelé működik, lefelé is. Egy többszörös speka meghúzás után garantálható volt mi történik majd. Az első nagycsúcs után kisebb a második nagy csúcs… eredmény utána garantált esés …
Elolvasva kell még nekik diszkonton a rv Majd veszünk 310 körül Nutex rol példát vehetnének Pl jönne egy 100 Ft os oszti arra kb 550 péntekre de erre :(
Hibátlan úriember vagy! :) Amúgy milyen érzéssel tölt el, amikor ilyen végtelenül primitív vagy? És nem értesz a szép szóból… azt gondolod csodák vannak… XD
Szerintem egy idióta gyökér vagy akit remélem az élet jól pofán basz, az alkesz haveroddal együtt! akikkel együtt nyomjátok a tőzsdemanipulációt ti gazemberek 😁
Szóltam előre! Jeleztem nektek jön a sírós rész… akkor mindenki hülyézett innen. Most lehet egymást vigasztalni, záró aukción nevetséges mennyiséggel felkötni! Nem rossz indulatból mondtam… persze akkor én voltam a szemét.
Én szánalmasnak tartom hogy itt tart az Akko. Legalább a dupláját éri. Itt van egy 10 mrds tőkeemelés de arról nem számolnak be hogy mire akarják fordítani, mekkora szinergia hatást okoz a wing stb. Ezek miért nem rendelnek meg elemzést végre? Mostmár nyomtatták maguknak minimumon részvényt jó pár milliót mivel a kisrészvényestől nem kaptak. Én ezt sem tartom korrektnek, mint ahogy a vezetést sem hogy a konkrétumot azt mindig kifelejti. Ettől függetlenül az a tippem hogy a jövő májust 5ossel fogjuk kezdeni...
Na Én ma hulet csináltam magamból ... beálltam eladásra 344-en elment, pár óra visszaálltam vételre .. 336-on teljesült ... majd délután nem bírom én ezt és elment 343-on ... most itt vagyok AKKO nélkül.
Akko fórum