Ha csak az irodaházat látod a cikkben, akkor javasolom olvasd el még 1x! Ha így se látsz mást, akkor szemorvost tudok még javasolni! Hitelesnek meg ne akarj tűnni hülye kérdések után!
Hát én szeretném ha betöltődne a rés, bár tényleg nem biztos hogy ma. Még péntek este betettem mindet 365-re, el is ment jóval fejjebb már nyitóban. A rés töltődésre spekulálva azonnal beadtam vételt 344-345-re. Ez annyira kiszámítható volt hogy a giga hírre brutálisan felhúzzák ,aztán szinte a résig vissza rakják, csak kérdés hogy mikor!? Lehet feljebb kéne jönnöm, de figyelem és azonnal módositok. Sok szerencsét mindenkinek, itt lesznek még hullámok az idén, aztán jövőre megállapodik 400 körül!!
Már korábban részleteztük a felét! 20.000 négyzetméter Budapesten a XI. kerületben. Szted? Ha bődületes számokat akarsz látni és első kézből értesülni, akkor nem itt kérdezel, hanem rákeresel mondjuk az ing.comon, vagy az ingatlanbazáron. Csak azért, mert mondjuk vannak itt páran, akik a cca 308 Forintos KP-s tőkeemelés után 130 FT-ra várják 🤣
Pontosan most sztem kár számolni. A részvényenkénti eredmény már idàig is 60 Ft körülire volt várható részvényenként! Már hitelt se kell fizetni, az építőipar bővül, nézd meg a portfolion a legújabb living cikket! A Szerémi másik fele is csak a pénzt fogja hozni, valamint a NEO is itt kapot helyet, ami kiadáscsökkentés, úgy, hogy az ügyfélköre meg a bevétele nő! Aki ilyeneket kérdet most, annak majd csak hetek múlva esik le, hogy inkább olvasni, gondolkodni kéne! Kár lefele várni! Arra nem fog menni...
és mennyi marad a 10 milliárdból az irodaház vételára és a hitelek visszafizetése után? mert egyelőre csak annyit látok, hogy kétszer annyi részvény lesz az irodaházért cserébe
Nem értem az összehasonlítgatást a 4iG-val. Az egy telejsem más sztori. Itt egy nagyságrenddel nagyobb piaci szereplő (a Wing saját tőkéje 288 milliárd forint) vásárolt részesedést egy olyan cégben, ahol érdemi keresztérékesítésre is van lehetőség (a Wing hatalmas ingatlanportóliójának üzemletetése). És a megfelelő részesedésen keresztül már a motiváció is megvan indehhez. Szereintem valószínű, hogy a Wing akart egy ilyet. Az, hogy van ilyesmiről szó alátámasztja, hogy a jelentős tőkeemelésben a menedzsment is partner volt. És mégegyszer mondom ez egy piaci szereplő. Korábban hozzájuk kötődött az Alteo, illetve jelenleg még az AutoWallis. Itt arra is emlékeztetek, hogy amíg náluk volt az Alteo már akkor elkezdett osztalékot is fizetni. De mindenki maga tudja, csak szerintem valószínűbb egy Alteo, vagy egy AutoWallis féle növekedési történet piaci fókusszal, mintsem valami állami cucc. + eléggé sanszos, hogy részt fogunk venni a jövőre esedékes állami pénzes építkezős sztoriban. Amikor majd építési ingatlanalaponként adnak 30 milliárd forintot. Ezt asszem a Nagy Marci mondta be valamelyik interjújában, hogy majd lesz ilyesmi.
Akko fórum