illetve várjuk, hogy Marika mire gondolt - ez csak egy fórum, ahol kis spekik fütyörésznek és közben hülyeséget beszélnek - ergo senkinek nem lehet semmi baja abból, ha leírja a gondolatait
Ez mondjuk téves következtetés lenne, mert az ajánlat hamarabb megjelent mint a féléves...MNB dobta is volna vissza, ha a féléves van benne amit nem is ismerhettek elvileg ugye akkor :))
azért írtam, mert Marika szerint valami el lett számolva a saját tőke fronton és hátha arra gondolt, hogy a mostani féléves saját tőke az magasabb, mint a 180 napos súlyozott tőzsdei átlagár
Saját tőkét ők 251 körülre hozták ki, valaki csak csekkolta nem? Amúgy ahogy néztem és furcsálltam, a covid időszak...februárban felrántották 532 köré...miért? Mire fel? Utána be is szakadt mert jött a szakadás...de az alja "csak" 264 volt...lényegében majdnem pont felezett...de nagyon gyorsan vissza is korrigált 480-ig...amikor még csak washtrade ment szinte...akkor miért tartották magasan az árat? Ugyan ez lehetett akkor is a cél nem? Arra vártunk, hogy feltűnjön a WING... Erre most itt van a kapuban és a 290 is kemény dió...holott ez volt a hájp annak idején...Én a legdurvább ellenállást 400 és 440 között látom Milyen könnyen mozgott annak idején ez a papír :) Most meg cammog mint egy elefént
Akko fórum