Akkori záróár 280...azzal igazából nem lett volna különösebb baj...még akkor sem, ha nevetséges lett volna az is, de hát ez van, OPUSban sem lett boldog senki a 611-el hiába volt magas :D
Mármint ez a Prutkay? :) Ő fogja javasolni? :) Az mókás lenne, de kíváncsian várom... Én most ha tippelnem kellene mennyit fog kihozni egy TÉNYLEG független szakértő akkor 400 fölötti árról beszélünk...ha meg felébredek, hogy hol élek, akkor egy kicsit 300 fölötti árat fognak benyögni romló piaci környezet meg hasonló blablával fűszerezve...
Sztem a héten meglesz az MNB jóváhagyás, hiszen a jogszabályok szerinti minimumon jártak el az ajánlattevők (hacsak valami formai hiba nincs). De jövő hét hétfő a határnap, ha jól számoltam, utána közzététel. A független pénzügyi tanácsadót sztem már kijelölték. Én arra leszek kiváncsi, milyen árat hoznak ki a részvényre. Várakozás van, remélem már nem sokáig. Jó spekit mindenkinek!
Ennek kicsi alószínűségét látom, mert a 266 alatti szintről nincsenek nagy tételek kisbüfi kézben. Sikerült annyira devalválni addigra a részvényt, hogy minimálos volt irányába az érdeklődés. Nem hiszem, hogy százezres nagyságrendben lehetne ilyen vételeket megszerezni zsíros 266 Ft-ért!
És mi lesz ha Ádámosi maradék 2 milliós pakkjának az a feladata, hogy nyomja le az ajánlat érvényessége alatt 266 környékére, hogy tényleg minél többen adjanak nekik 266-ért? Belőlük simán ki lehet nézni
Akkor a te érvelésed akkor válik érvényessé, ha a 10 nap után befejeződik ez az állandó lekötés, kis pakkok bedobálása! Részemről rendben van, de eddig annyira tettek magasról a részvényesi értékteremtésre 5 évig, hogy meglepődnék, ha most hirtelen lenne fontos az egésznek az optikája!
Akko fórum