Remélhetőleg az új irodaháznak is meg van már a leendő lakója...https://telex.hu/gazdasag/2024/01/04/kopaszi-gat-mav-volan-asz-garancsi-hernadi-szekhaz-iroda-berles-budapart
Érdekes dolog a téma, amit feszegetsz. Hogy mi lenne az elvárható magatartás részükről, már kicsit szubjektív. 8 napon belül válaszoltak, időt, energiát tettek bele, megfelelő felvilágosítást kaptam. Ha nem lennének adatvédelmi és egyéb aggályaim a kérdéskörben, nem kérdeztem volna rá a közzétételre.
Ezt korábban marlowe01 is írta és én is hogy az ígért 2023 As eredményeket illetően magasak a vezetés várakozásai. Ha ezek így lesznek ott már nem fogják tudni mivel magyarázni ezt a 230 körüli mutyit. Nevetségesen alacsony ertekelesen tartani az árfolyamot manipuláció kőkeményen
Én azt gondolom hogy amit írtál lejjebb, hogy a közgyűlésig meg kell mutatkoznia az iránynak. Addig én tartom biztosan. Tőkém már nincs így sajnos bővíteni nem tudok egyenlőre. De a március végét kivárom.
Szia! Mivel így ténylegesen mindenki, aki kíváncsi rá megkapná azt a választ, aminek közzétételére nem kaptam engedélyt, közvetetten így sem lenne korrekt részemről. A bizalom kényes dolog, elveszíteni nagyon könnyű, megtartani nehéz, visszanyerni lehetetlen küldetés...
Sziasztok! Kaptam választ levelemre, melyben korrekt válaszokat kaptam kérdéseimre. Szerintem az idei évi éves beszámoló, közgyűlés fordulatot hozhat. A válasz közzétételéhez nem járultak hozzá, melyet természetesen tiszteletben tartok. A részvényesi könyvet majd megnézem, utána a továbbiakat meglátom. Üdv.: Laci
Akko fórum