Érdekes, mert reggel azért bezsákolt valaki 28 ezer darabot két részletben. A kicsik is adják, nagyrészt 500-1000-2000 db-os eladások voltak. Sokan megunják ezt főleg ha minden nap esik.
Azért legyünk őszinték, a BÉT-et sokkal nehezebb átlátni és folyamatosan ellenőrizni az összesen 30 darab részvényével, mint mondjuk a Nasdaq-ot...a 3500 értékpapírjával...oh, várj... :D
BÉT prémium részvény.. Ez nem az AKKO IG-nek szégyen ami zajlik, ők csak vastag bőrrel az arcukon megteszik azt, amit engednek nekik... Itt az MNB-nek igazán szégyen az, amit engednek megtörténni. Kemény és geci hely a tőzsde, de még keményebb és gecibb, ha a felügyelet becsukja a szemét.
****semmi uj nincs ugyanaz mint 3 eve: nyomdaaaaa____ezt keszitik elo...magyaran a 200 alatti ar amin kiakadt mindenki 3 eve...mar itt is van...ezert nem ertem semmi nem valtozott___ugyanugy szeressek most mint akkor*****
A kisbüfik kirázása sem indok: nincs olyan kisbüfi sztem aki 206 -n ezresével önt.....itt más a nyomorult férgek célja ezzel a földbe döngöléssel, csak sajnos fogalmam sincs, mi.....
Itt nem elengedték, éppen ellenkezőleg: pörög a forgalom (előző hónapokhoz képest) de teljesen nyilvánvalóan azért, mert szántszándékkal öneladás/vételekkel erőszakosan, agresszíven, a látszatra mit sem adva tapossák lefelé az árat. A kérdés az, hogy miért.
Ha megnézed a chartot látod hogy nem egészséges a mozgása, elég mesterséges...szóval valaki adja veszi folyamatosan szerintem...hogy miért? Majd kiderül...
Akko fórum