Igen, most néztem vissza. Azt a céget kellene innen kicseszni nem Set/Ottone / Csepel! Akko meg teljesen fura, jöttek jó hírek azt végig lefelé csorgott. Emlékszem milyen 100-200 millás napok voltak 400 felett sokáig. Érthetetlen! Hamar könnyen ment néha 10–15% t!
Anno jónak tűnt, volt még 970 elemzés, azt vki érdeke miatt 200 lett, és érdektelen egy cég lett kb mint gspark igaz ott a pökhendi tulaj OV t gyalázta, ha jól rémlik?!
Csak addig amíg ide nem ér a speki had. Az Opus napi vételek miatt folyamatos pénzbeáramlás van a kispapírok piacára, látszik is, de ez váltott műfaj, jönnek majd a lemaradókba is, de amíg a többi divatosabb addig nem kerülnek előtérbe a lemaradók. Szerintem venni kell.
Sziasztok, bocs a viszonylag naív kérdésért, de lesz ebből, legalább közép, v hosszútávon vmi? Várunk vkire, h belépjen? Az eredmények jók, meddig moderálják, moderálhatják még? Bevallom, jó régóta beragadtam, kellemetlen kezd lenni, előre is köszi a konstruktív reakciókat ;)
183 egyszeri leszúrás volt; napi záró nem ment soha 200 alá. Nem az volt a cél, hogy hajszálpontos statisztikát adjak. Azt akartam érzékeltetni, hogy még az évekig stagnáló, 0 volatilitású, hasonló "ingatlanos" cégek (Appenin, BIF) esetén is megindult valami, ez a szar meg döglődik.
Akko fórum