"Véletlenül rossz 😈 opus fórumba léptem az előbb ahol azt olvastam, hogy kimpaa, aki épp eladta egy részét azt ecseteli, hogy majd milyen olcsón fogja visszavenni, hiszen pomperj is megmondta, meg amúgy is szerinte itt túl sok az egy éve tőzsdéző profi kereskedő. ;-)) Imádom ezt a figurát. ;-))" * Ezt eltesszük a "hajónapló"ba. ;)
Haha, ez jó! Ha a nevemre utaltál, akkor azért választottam ezt, azaz utolsó befizetést, mert kis tétes versenyeken 50 dollárig nagy nyerő pókeres voltam pár éve, de abbahagytam, mert kocsit, lakást, ezt-azt vettem belőle. Elég sok döntő asztalon nagy nyerő regularok (ez hivatásszerűen pókerből élőket jelent) kérdezgették tőlem, hogy lehet, hogy nekem ez a nickem, mikor csak egyszer fizettem be valószínűleg, amikor elkezdtem játszani...nyilván trollkodás volt ez is. :) Pompi ül valahol a kerítésen, ha ezt mind megjátszotta.
Tőled idézték, de akkor válasznak egy kérdés: miért is 'utolsó letét'? :) Hiszen mindig lesz egy utolsó utáni is, amit játszani viszünk. Ahogy mindig lesz "utolsó utáni" hozzászólás is. :) Nézd Pomperjt, ha tényleg lekereskedte az elemzéseit, még az unokái is fizetni fogják a bef. hitelt. ;) Fedor úr, mégis szóba állunk egymással? :)
Miért az előzmények normálisak voltak? 60 szorozás nem mindennapi történet. Ilyen, mikor magyarázzuk a megmagyarázhatatlant. Talán, de mégsem, de mégis.
a topicozó utolsó hozzászólásai: