Opus topik: "Ha lenyomják akkor én veszek, mert túlvett lesz ha eladják !" Ugyanő később: "Én itt veszek mert túlvetten eladják ezen a szinten rengetegen."
csak még annyit: valóban sok otp-m van és valóban siralmas a helyzet benne és a DM-ben sikerült nyernem a héten nem igazán értem, ez miért annyira vicces szerintem nem vicces, de mindig beadom a kötéslistám, mit veszek, mit adok lehet, hétfőtől majd beírja, hogy hazudok? egyelőre amit írtam, lekövethető és valóban sajnálom, hogy ennyire vacak az otp, de nem tehetek róla
ide is archiválva! "most nézem, hogy egyes topikokban megjelenik egy régi SZOT üdülős gondnokra emlékeztető figura és beszólogat .... " . by retro zöccségesanyóka! :))
Újabb gyöngyszem: “besokalltam az otp-től -----mindkét értelemben sok van, alig lehet nyerni benne, állandóan esik vissza, rohadt drága még mindig kispapír talán jobb menekülés ilyen helyzetben “
RÖHEJES VAGY! PONTOSAN 3000 DB-OD VOLT BEÖNTÉSRE, BUZI PARASZT ÖNTÖGETŐ! Remélem gyógyszerre költöd! Vagy Random kiszállóként eltűnsz a picsába a BÉT-ről!
Nagyon komoly… Kötögetések ide-oda, fillérezés Forgalom nulla Fáj az igazság, elhiszem, de a beragadás kényszerűségéből adódó hozzászólásod ebbe a “szakmai” topikba való.
“eladni remekül tudnék, venni már nem adjátok műkörmösök a cuccot , hadd ordibálja a királyi 1-es tévé, milyen klassz ország ez gazdagodjatok, műkörmösök éljen a marhapörkölt !:)”
Bruttó 8%-os béremelés nettó 5.3%-ot jelent, tehát ennyivel emelkednek ebben az évben, akkor még mindig éppen csak az inflációt fedezik ezek a nagy csinnadrattával beharangozott béremelések.
Rémlik valami-:)XDDDDDDDDDDDDDD De, már nem emlékszem mivel kapcsolatban írta, de az FHB 2013 december közepi Takarékbankos hírrel kezdődő rallyt sosem felejtem el, meg a 2015 szeptemberi Vraylar-os bevezetést sem full Ricsikében-:)XDDDDDDDDDDDDD https://giphy.com/gifs/liam-wwii-list-dBT7mACpkW8Fy
Kvasztics_Fedor ma, 13:56#75308 Opus Kellene egy tippverseny, mint 700-nál, hogy mennyi lesz a pappe jövőre kormányváltáskor.
Törölt felhasználó2021. 02. 11. 10:43
copusz befektető a fúziós szellemvasúton:
"Ez az egész sztori a világ legnagyobb átverése! És közben a kapcsolattartó eltűnt, már több napja nem veszi fel a telefont. Sőt, lehet, hogy egyszer sem vette még fel eddig senkinek sem?"
hát igen!Mert tetszik tudni a tözsdén,vannak írott és íratlan szabályok,ebből legalább az íratlant illene betartani!! Mondhatnánk,ha valakinek óriási szerencséje volt az életben,mert ezek a papirok soha nem voltak tudás alapuak,akkor nem akadályozni hanem esetlegesen segítenék a másik emberen,mert nem egy olyan gazdag ország ez és fogadni mernék,sok ember van itt,aki egészen megélhetési tőkét szeretne csinálni,ha lenne rá lehetőség!!
Kvasztics_Fedor ma, 19:35Előzmény: #20940 Centerscan#20942A személyeskedéstől ez még nem lesz bitcoin. Majd ha a szerelő aknában megnyomják a sell gombot, majd lehet kapaszkodni. 130? Csak nehogy 40 legyen a vége, igaz, még ott is túlárazott
"Nem ő tenyleh amcsiban sima TA és meg sosem bukott Rem itt sem fognak akik veszik most is aztán jönni fig s waterum világ meghódítása a coin piacon akar 4 számjegyű is hipp hopp" csodavízben csodaváró
Opus topik: “Ahogy töltik a vételi oldalt azonnal önti is a paraszt. Nem csodálkoznék ha a zárót is lenyomná a picsába. Senkiházi ember. Remélem gyógyszerre kell neki.“
"Sziasztok! Egy jó ideje beleástam magam a tőzsde világába, most úgy érzem
bátran kipróbálnám magamat élesben is. Van azonban egy dolog, amit nem
igazán értek. Az átnézett lehetőségek közül a Random Capital tűnt a
legolcsóbb választásnak a díjjazás tekintetében, ugyanakkor itt a
díjjazásnál van egy rész, ami nem igazán világos a gyakorlat
szempontjából. Tehát az értékpapír vétel/eladás során ugyebár jutalékot
számol fel a cég (meg persze a bank is). És ha ez a jutalék egy X
százalékos érték, de minimum (mondjuk az amerikai értékpapírok esetén a
Random Capitalnál 2 dollár), akkor az hogyan érheti meg például egy day
tradernek? Ha csak minden eladás és vétel után a minimum 2 dollárt szedi
le jutalékként a cég már az jócskán több, mint ami profitot realizál."
grizzlygeza ma, 11:38Előzmény: #25010 Tibi0002#25011 Azért itt van egy jogerős nyert per, ezek szerint a többi is behúzható. A másik pl nagyobb pakk lesz, nem ilyen 1 milliárdos aprópénz
Törölt felhasználó2021. 01. 04. 09:54
"Nem szökési rés volt, hogy rohadjon meg ez a szarkupac." (opuszt dicséri valaki)
asus20
szerda, 19:48
Előzmény:
betgyuri
Ne adjátok fel idén biztos elmegy 420-ra.Pont jól jön ennek a választás is.NEM kell több botrány már mert kezd sok lenni. . Dec. 30-ai záró: 290, ma nem volt kereskedés. Jót nevettünk m.cikáék új reg.jén. :D
"Sokadik ilyenem nekem nem szabad semmit csinálni a pénzemmel ha valaha
ebből a kettőből ki tudok szállni... Mol-t nem biztos hogy megélem még
ott 2500ig kéne felmennie.. akkor inkább lekötöm a sok pénzem évente
1%-ért az legalább fix és nem öregszek 50 évet amíg valaha kiszállhatok
belőle :( Ez van valaki nagy átkot szórt rám hogy a holló vájná ki a szemét"
a topicozó utolsó hozzászólásai: