" Az is gyanús, hogy Gyuri bácsi is mostanság kezdett el interjút adni, de ez lehet, hogy már csak az én agymenésem. Mindenesetre az öreg helyében én éppen így reagálnék OV piszkálódására." . Konzum topik,aggódás az esés miatt
"ha sikerül eladni beker áron, feltéve, ha addig nem lesz minden nap limites esés, akkor az eredeti tőkémmel indítok egy blogot "Tibialapú befektetések" címmel" opus1221
Szinten opusz: “opus1221#84800en azt nem ertem tenyleg hogy nordtelekom miatt kozlemenyt ad ki 2 teljes havi eses miatt nem??? lasd tesla bejelentes tegnap....a vezer megnyugtatta a hitelezoit befektetoit hogy oda fog baszni!!! ennyi...minnyaa veszek teslat mert 10xezni fog! :D”
Törölt felhasználó2018. 01. 25. 09:30
Mai gyöngyszem, Opusból: "Most mar illene Jaszaieknak beavatkozniuk"
Törölt felhasználó2018. 01. 24. 15:17
Tibi0002ma, 15:11#756".. .de most mar kitiltottak az összes trollt, miert nem megy felfele az arfolyam???" :)
Ezeket nem szabad hagyni elfelejtődni! :D Opus Global Nyrt topik, #83125-#83146-os hozzászólások között kb. . "Kedves Gyuripapa !Nagyon megköszönném, ha engem is felvennél a levlistára!Érzelmi alapon döntöttem eddig, de szeretném beleásni magam az elemzésekbe." . "Tisztlet Gyuripapa! Opus részvényesként tisztelettel adózom a munkásságodért, a károgókkal nem érdemes foglalkozni, csak érdekből cselekednek. Megtisztelnél, ha elküldenéd az elemzésed a [...e-mail...] címre." . Mintha a kezét kérnék: "T. Gyuripapa! Csatlakoznek a kerokhoz! [...e-mail...] Koszonettel! Tom Bombadil" . "Kedves Gyuripapa. Szeretnek en is felkerulni a cimlistaba. [...e-mail...] Most kezdek el tozsdezni es nem art egy kis iranymutatas. :)"
a topicozó utolsó hozzászólásai: