"hat mar mondtam
a ket unnep kozottre
mert a felhuzas varatlan lesz es akkor mar nem tudsz venni
ha meg nemlsz felhuzas nem mindegy mennyiert vesszuk?
ha lesz efelhuzas akkor nem 50 ft-ot huznak rajta tehat mindegy hogy 2930-ert vagy 50-ert veszem
ilyenkor mikor esely van emelkedesre azert veszem hogy a 3340-es atlagarat lecsokkentsem
olyan 3200 +/- 20-30 ft-igy szoktam lenyomni
ha bejon kidobom az egeszet
ha nem jon be csak azt dobom ki amit most vettem ennyi
"Száradjon le a kezem, ha mégegyszer tdt-hez nyúlok.
40K bukó. Nesze neked lokális alj meg 5K célár.
A TA-hoz semmit nem értek, de exelben is tudok ilyen grafikont rajzolni.
3 napig ülök, hogy szvsz esik. Erre emelkedik. Nem baj hülye vagyok és kezdő. Itt mindenki jobban tudja. Beleveszek hálistennek DT-t. Tovább esik . TDT.
Még jó hogy PDTI gomb nincsen."
amatoregy
Törölt felhasználó2008. 12. 03. 09:53
Szerintem ez az emelkedés ,ami volt ,van és valószinűleg lesz mutyi , ezért tiltakozásul azért se veszek. : ) én
"a kaosz elmelet szerint nem
ott igenis ugy gondoljak hogy a komplex rendszerek csak a kaoszelmelettel magyarazhatoak
mar regota tanulmanyozom ezt es nagyon szeretek vele foglalkozni a kaoszelmelet a tudomany minden agara kiterjed igy egy kicsit a kozgazdasagtanra tehat a tozsdere is
erre azt mondja hogy mindenben a vilagon ismetlodo patternek vannak csak ennek a helyes lepteket kell megtalalni
tehat ez azt jelenti hogy pl a mai otp arfolyam egy az egyben megtalalhato valahol a multban valamilyen leptekben
csak azt nem tudod hogy havi napi vagy masodperces grafikon toredeken kell megtalalnod
kicsit hasonlo a matematikaban alkalmazott mandelbrot abrakhoz mindegyik tartalmazza egyben onmagat is
eleg bonyolult de a lenyeg hogy vannak akik azt gondoljak letezik egy univerzalis allando ami egy aranyszam es ha ez az aranyszam megvan akkor ezek a leptekek es osszefuggesek konnyen megallapithatoak
na ekkor vege a tozsdezesnek
persze ha en rajonnek soha nem arulnam el pont ezert
szerintem elobb utobb nem is igen fogjak 'felfedezni' :)"
a topicozó utolsó hozzászólásai: