már rájöttem:
Te vagy trueman a zseniális és önkritikus tirpák álnév alatt,mint az "igazság" bajnoka és nem érted hogyhogy nem a tiéd lett az első hely,azt meg végképp nem tudod kezelni,hogy nem veled irogatok éjszakánként:-)
nem irok nem jelenti h nem olvasok es nem teszem meg tetjeimet
a nickem regi
ilonka miert boszaantott bertam
robbbaj mas teszta gyujti tobb totyikbol az elkeseredetteket es jatsza a messiast
linkelgeti a blogjat a portfolio kezeleset
sok sikert menj te is hozza tutti jo lesz (-:
nem állt szándékomban senkit minősíteni,de ha bármelyikük problémásnak érezné,hogy szerény személyem "szátizenvalahányadikként" ki merte emelni bejegyzésüket,mindenféle rosszindulatú szándék nélkül,sőt,a rangsorolással az öniróniára és a zseniális megfogalmazásra való képességüket elismerve-hát megkövetem Őket.
viszont továbbra is él a kérdésem(igen,tudom,ezt meg se írd,hogy kezdőként hogy vetemedhettem ilyenre,hogy KÉRDÉST INTÉZTEM HOZZÁD):
a lehordásomat csinálhatja mindenki innentől nyugodt szívvel, azzal a tudattal, hogy akit támad nem fog többet rá reagálni. Aki ilyen tudattal is nyomja tovább, minősíti magát.
Ennyi, és ezzel nem csak az érdemi hozzászólásaimat, hanem 24 órával az érdemi hsz-eim beszüntetése után minden hsz-em beszüntetem.
Nekem a számlaegyenlegem és a bennem bízók pénzének a gyarapítása a feladatom, és nem beképzelt postásokkal tárgyalás.
Lehet itt sok netharcos, hogy ki sikeres, azt csak a számlaegyenlege mutatja meg, ill. hogy vkinek képes-e segíteni abban, hogy nyereséges ügyletet kössön. A többi engem nem érdekel.
Hogy képes voltam-e segíteni a nyereségességben? Ha akarná, itt több tucat pf-olvasó meg topicozó bizonyítaná, hogy igen. Nem fogom felsorolni a tippeket és tanácsokat, ami vagyonokat eredményezhetett ill. spórolhatott meg az itt olvasóknak. Minden illetékes tudja. A legnagyobb vagyonóvó intésem kiemelném:
a) 2000-es, majd 1800 ft-os genesisnél az eladásra bíztatásom, és szigorú eltanácsolásom a vételektől.
B) Phylaxiánál u.ez 28-as majd 23-as árfolyamoknál.
C) Humetnél u.ez kb. 80-nál
D) Econál 120 törését követően minden további vételtől eltanácsolás.
Shortot hatiban javallottam néha, de mivel a pf-en alig van vki, aki tud shortolni, shortok építésének javaslata természetesen sosem volt a leghangosabb (még Spáde számára se, aki a hati topicban fel se tűnt) javaslatom. Én külföldön shortolok elsősorban, de ezt úgyis tudja, aki ismer, és nem ismeretlenül fikáz (ami egyébként a tf kedvenc stílusa...mármint az ismeretlenül, nulla infoval fikázás).
Auror:
"Hát én is szoptam mint a torkosborz...
Vannak ilyen napok. Jobban mondva hetek... Nekem mondjuk pár hónapja tart. Gyakorlatilag 6 hónapja. Akkor kezdtem el tőzsdézni..."
Ursula=buxer=etc…., kezdesz kiborítani te roncshalmaz. Eleve nem egy éve tőzsdézek, és ezt kedves pénznyelő sem állította. Medvenő, te eljátszottad a házad is, mindenkit arra buzdítottál, hogy anyóst is adja el, és tolja phyl-be, ami soha nem megy 20-ra. Szóval hallgass nagyon mélyen. És milyen fél évről beszélsz????? Te szerencsétlen, mindenki tudja, hogy ez itt a pf-en a stratégiád: kitalált történetekkel próbálod minden szakmailag vmirevaló ember hitelét rontani.
Szakmai csatákba pedig inkább ne menjünk bele, mert alulmaradnál. De ennyi volt, én innentől levegőnek nézlek, írhatsz akármit, nem próbálom megvédeni a sok szerencsétlen újat az ámokfutásodtól, és nem reagálok semmilyen pocskondiázásodra, elég volt. És a pf-ből is elég volt. Épp ideje lassan a többiek példáját követnem, és elhagynom ezt a posványt.
Egy biztos, egy másik topicban medvenő döntésre késztetett. Úgyhogy elérte, hogy ismét egy emberrel kevesebb legyen ellenpólusaként, és királykodhasson ebben a posványban. Kitartó egy b. komcsi ez.....
Egy ilyen alaktól nem tűröm el, hogy hamis dolgokat terjesszen rólam, úgyhogy ezennel befejezem érdemi hozzászólásaimat minden topicban. Először csak a phylt hagytam meg neki, most már az összes topicban felütötte a fejét, mint egy rossz kórság, úgyhogy nekem meg ideje mennem. Ezt már egyszer kb. fél éve megtettem, de visszajöttem, azonban látva, hova tart a pf, nem volt értelme.
Sziasztok
a topicozó utolsó hozzászólásai: