A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Dehogy áll:)))Igyekezzen Brüsszel pontosan utalni és minden rendben van.Te meg olvass kevesebb libsi szennyet mert csiga evéssel sem lehet ellensúlyozni az agypusztitó hatását.
A magyarnak sincs dicsekedni valója az adósság terén, és mégis legalul vagytok a ranglistán! Csúcson áll az államháztartásotok hiánya! A franciáknak is, de ők pl. az unió nettó befizetője. A ti rohadt kormányotok az én adópénzemet rakja zsebbe (ami kb. 100€/hó)!!
"OV nagon okos rafkos es jol vezeti a hazánkat!!!" Két igaz és egy hamis állítás. Nagy kérdés mondjuk, hogy egy jobbikosnak mi baja van pl. az lmp-vel? Az kevés, hogy baloldalinak van mondva. Mert az önmagában ma nem jelent semmit.
Mitől is rafkós??? Azért mert 3 szót szajkóz 3 éve, amitől az agyatlanok összefossàk magukat?! soros, zsoldos, migráns!!! Az
unió jóléti listáján közben meg egyre lejjebb csúsztok (dacára a hatalmas uniós támogatásoknak), ellentétben a
fasiszta kormány tagjaival, akiknek csak a zsebük dagad! Egyedül a bolgárokat előzitek meg!
Én soha!! Rém sosem térnek vissza OV nagon okos rafkos es jol vezeti a hazánkat!!! Jobbikos haverjaim mondtak h baloldalra sosem fognak szavazni szoval igy a jobbik maga alatt vagja a fát!!h haverkodik veluk!!
De igaz hiába teszel FÜSTÖLÉST(TARTÓSÍTÁST,IGAZ MINDENT LEFED) A KOLBÁSZRA ALAPBÓL (HÚSOM) DISZNÓM ELFUSERÁLT HIZLALÁSSAL MENT..Miért-es CSURKA TETSZETT emberek nézzétek meg nagyon mit vesztek.. sose felejtem el!!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link