A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Horn Gábor akkor írta ki magát a kultúr emberek sorából,amikor részeg,élő egyenes adásban, a HÍR TV mikrofonjában elküldte Gyurcsányt (aki éppen akkor a szövetségese volt!)... De ez csak az én magán véleményem!
ipar legalább 80%-a külföldi kézre került. ezeka külföldi cégek itt folymatosan zsarolták, -ják is azóta a magyar kormányokat azzal, hogy egyszer csak csomagolhatnak és mehetnek még olcsóbb országokba, de akkor itt megszűnik sokezer munkahely. úgy tudom ezt a törvénymódosítást is részben ők akarták. tehát azt állítom: azért nincs megoldás és nem is lesz, mert hidd el, hiába lenne most kormányon Gyurcsány vagy Szél - ha őket kérték volna meg nyomásgyakorlóan a multik egy ilyen törvényre, akkor ők is megalkották volna, elhiszed? én biztos vagyok benne! mert a kelleténél sokkal jobban ki vagyunk szolgáltatva ezeknek a cégeknek, nomeg munkaerőhiány is van úgy tudom, de ez a kormány nem szeretne idegen kultúrájú (főleg muszlim) bevándrolókat behozni a hiányzó munkaerő pótlására (én ezt speciel megértem, az nem vezetne jóra lásd a német példát). akkor pedig nem marad más mint hogy 1. dolgozzon minél több nyugdíjas is másodállásban, 2. az aktívak meg akár túlórázzanak is - inkább, minthogy a magyarul nem tudo Alit meg Mohamedet állítsák be a gyártósorra és figyeljék állandóan, nem rejteget-e kést a hátizsákjában, vagy nem lesi-e a kolléganőket hogy mikor erőszakolhatná meg valamelyiet mert már akut nőhiánya van..
"Vártunk, türelmesek voltunk, de mindennek van határa. Elérkezett az a pont, amikor, ha másnak nem, a képviselőknek példát kell mutatni demokráciavédelemből." (2007. február 2) sorosok rombolnak 2018. decembere
Te tényleg azt hiszed,hogy a levéltárban találnának fidesz vezetőkre terhelő adatot? Amikor a TV-ben élő egyenesben,szemünkbe mondja,hogy nem tudja,hogyan nőtt ki egy kastély a birtokán a tudta nélkül? Ha én lennék a vezérük,rám se találnál az ég világon semmit! :-)
A Fidesz rendbeteszi az országot
link