Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 01. 10. 11:23

A Fidesz rendbeteszi az országot  

A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 19:44
Előzmény: #3519  peter_s
Ezzel egyetértek. Sőt, ezek alapján egyetlen keresztény ország sem létezik a mai Földön. 
Nagy kérdés, hogy ami a kiüresedett, lényegét veszített kereszténység után következik, vajon jobb lesz-e Európa számára, mint a mostani posztmodern, halálra liberrált farizeo-ateizmus?
peter_s 2018. 08. 20. 19:18
Előzmény: #3516  Törölt felhasználó
Semmivel nem védhetőbb, egyiknek sincs köze a kereszténységhez.
A zászlóval kapcsolatban: akármennyi keresztes zászlót kifeszíthetnek, attól még nem lesz Magyarország keresztény. Ha elolvasom Pál szerethimnuszát (I. Korinthus 13.) vagy a Hegyi beszédet, de akár az egész Újszövetséget, nem látok semmilyen kapcsolódási pontot pozitív értelemben a magyarországi folyamatok és a Szentírás betűi között sőt, azt látom, hogy a Biblia óva inti a keresztényeket azoktól a folyamatoktól, amelyeket ezekben az időkben láthatunk. Persze ha a Bibliát nem tekintjük premisszának, hanem a kereszténységet úgy értelmezzük, mint politikai terméket, amelyet a politikai tölt meg tartalommal és ez alapján kijelentjük, hogy Magyarország keresztény ország, akkor nem lehet belekötni logikailag, csak az a bökkenő, hogy ebben az esetben a Biblia egyetlen központi szereplőjére sem lehet hivatkozni mivel a Szentírás elítéli azt a viselkedést, amely elferdíti annak mondanivalóját vagy elvesz ill. hozzátesz ahhoz, ez lenne az antikrisztus munkássága ugyebár, amiből a Biblia szerint nagyon sok van.
lancaster
lancaster 2018. 08. 20. 19:11
Előzmény: #3516  Törölt felhasználó
ez egy bulvártéma nagyon leszarom!!! :))
lancaster
lancaster 2018. 08. 20. 19:11
Előzmény: #3514  Törölt felhasználó
Erről csak annyit, hogy a franciák nagyon is igyekeznek a migránsok szocializálásával, és ezen emberek 95%-a korrekt módon dolgozik, az hogy van 1000-2000 ember az csak egy dolog, ha Mo-n ilyen mértékben állnának pl csak a cigányok, már nem is lenne velük gond csak nagyon kevéssel! Fr-oban kb 4-5 millió van ezekből a bevándorlókból és nem 50 mint Mo-n! Na ez a nagy különbség!  Ennek ellenére itt sem fenékig tejfel az élet, de lényegesen normálisabb, és kiszámíthatóbb! Csak annyit szeretnék még, aztán aki hiszi hiszi, aki nem nem . Úgy lettem itt szállítás vezető, hogy előtte rengeteg konfliktusom volt a főnökömmel a munka terén, na nem az, hogy nem akarom csinálni, hanem a logisztikában, de amikor a volt szállítás vezető nyugdíjba ment, én voltam az első akit megkért a főnök, hogy vegyem át, vagyis dacára az ellentéteknek nem kirúgott, hanem elismerte a helyes gondolkodásomat! Tanulság: annak ellenére, hogy bevándorló vagyok maximálisan megbízott bennem, nem voltak előítéletei!
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 19:02
Előzmény: #3515  lancaster
ha már farizeuskodás... az nem zavar, hogy a választott hazád aktuális elnöke letagadja a valós szexuális irányultságát, és egy "kellően" idősebb nővel való úgynevezett "házasság" útján zsilipelik őt be államelnöknek a megbízói a tökhülyének nézett francia tömegek legnagyobb megrökönyödésére?

mennyivel védhetőbb ez, mint 2 db keresztes zászló a magyar Parlamenten?
lancaster
lancaster 2018. 08. 20. 18:48
Előzmény: #3507  Törölt felhasználó
a képmutatás az zavar, amit írtam volt - farizeuskodás, megtévesztés, ettől mindig hányok! mint ahogy a "rendszerváltástól" is hánytam, na nem az ideológiától, hanem attól, hogy a sok párt atyaisten, a "rendszerváltás" égisze alatt kifosztotta a szó szoros értelmében az országot, miközben éltették az egyházat! Pontosan úgy, ahogy ma! ennek a politikai elitnek kivétel nélkül itt az ideje, hogy eltakarodjon!
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:48
Előzmény: #3513  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:47
Előzmény: #3508  lancaster

francia helyzetkép...
 https://www.bbc.com/news/world-europe-27599827

"...The migrants complain that they live like animals, with minimal shelter, appalling sanitation and little food. Now the authorities are offering to provide a shower, clean clothes and a better place to live. But the migrants, urged on by local activists, are refusing to co-operate."

mindez a Nagy Nemzettestben... szégyen, gyalázat.
Vazsmegyei 2018. 08. 20. 18:45
Előzmény: #3508  lancaster
Mert azoknak a "civil" szervezeteknek csak alapítványi dolgozóik vannak és nem igazán civil módon működnek!
Vazsmegyei 2018. 08. 20. 18:43
Előzmény: #3502  Törölt felhasználó
Attól még jó magyar lehetnél, ha nem a hazugságokat érvényesítenéd meggyőződésedként!
Vazsmegyei 2018. 08. 20. 18:38
Előzmény: #3483  bigyula
És persze a nyugat újfent, mint mindig elárulta a magyarokat, azt az Istvánt , akit felemeltél a toleranciája oltárán! Nem telt el 40 év és a III. Henrik felrúgta a magyar békejobbot, de Búvár Kund leckét adott nekik újból és megint Pozsonynál! Majd  a szlovák történelemből megtudod a részleteket is!
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:36
Előzmény: #3506  Vazsmegyei
Hagyd csak. Tisztában vagyok vele, hogy a pf-moderátornak extrém módon szelektív a látása. :))
lancaster
lancaster 2018. 08. 20. 18:34
Előzmény: #3505  Törölt felhasználó

"Miért nem élelmezik őket azok a "civil" szervezetek?' - azért mert ezért már büntetés jár!!
"a "civil" szervezetek, akik idecsődítették őket" - bizonyítsák be!!
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:33
Előzmény: #3503  lancaster
Miért zavar téged (Fro-ból írva) egy magányosan álló, keresztet ábrázoló zászló? Az arányai ráadásul eltörpülnek a belinkelt londoni módihoz képest.
Vazsmegyei 2018. 08. 20. 18:31
Előzmény: #3480  lancaster
Ajánlom is hogy ne nézz hülyének senkit!
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:29
Miért nem élelmezik őket azok a "civil" szervezetek, akik idecsődítették őket? Ez felháborító.
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:24
Koncentrációs tábort csinálnak a tranzitzónából.
lancaster
lancaster 2018. 08. 20. 18:20
Előzmény: #3501  Törölt felhasználó
ne keverd össze a nemzeti zászlót, egy külön jelképpel, ezért írtam, hogy a címer jobb megoldás lett volna, de még az is, ha az eredeti Szt.István címert rakták volna ki. (abban is van keresztszerűség)
https://hu.wikipedia.org/wiki/I._Istv%C3%A1n_magyar_kir%C3%A1ly#/media/File:King_saint_stephen_signature.svg
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:20
Az már tényleg mindennek az alja, hogy éheztetik a tranzitzónában azokat, akik a jogerős döntésre várnak. Magyarként engem minősít le, amit művelnek.
Törölt felhasználó 2018. 08. 20. 18:04
Előzmény: #3500  lancaster
"De rohadtul giccsesnek tartom azokat a nagy vörös zászlókat a kereszttel..."

https://bit.ly/2MEWDyR  ;

https://dailym.ai/2MF1LTx

Megértem, hogy a az őskomcsi-jakobinus "hagyományokkal" rendelkező Fro-ból nézve visszatetszést keltenek számodra a keresztek, de majd csak túlteszed magad rajta valahogy.

:))

Topik gazda

firn
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek