A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Nem nagy baj ez, hogy menekülnek! Ezek a magyarok majd teleszülik Európát is! A végén az "elmenekült" magyarok elfoglalják az egész európai kontinenst!Komoly kihívás elé állíthatják a még létező UNIOt is!
Zakkantnak nevezed azokat akik maradnak. Van egy elvakult Orbangyulolo ismerosom aki sok eve tervezi a kivandorlast az altalad vazolt okok miatt. Most veszi fel a CSOK ot uj lakasvasarlasra pedig csak egy gyermeke van. Az elet nem feher meg fekete. Egy 3 gyerekesnek az atlagber utan ami 300 ezer korul van sem adot , sem jarulekot nem kell fizetni. Csak a tulzasaidra reagaltam, nem a nezeteimet determinalja.
Nem tudunk olyanrol , hogy barkit kizavarna az orszagbol. Teny, a politikusait busasan megfizeti. Akinek pedig gyermeke van az pedig komoly adokedvezmenyeket kap. A csaladi az nem osztonoz munkavallalasra , igy azt nem emeli.
egyetértek, nincs húzása a kajájuknak! ami fantasztikus az a cukrászdai készítmények. Egyszer csináltam nekik pacalt piknik, vagyis a szabadban, szörnyülködtek, hogy zsíros sok a fűszer...!! Aztán még a bográcsot is kinyalták! régebben meg gulyást akartak enni (mer ismerik a gulászt), na én csináltam nekik ... lángot szórt a pofájuk :DDD
azért van különbség, hogy néha eszel "francia konyhából", de mellette azért ott van a magyar mindig, vagy csak akkor eszel magyar kaját, ha neked kell elkészíteni, Mert itt nincs magyaros étel, sőt a boltokban ha kész kaját akarsz venni, akkor minden félelmetesen ízetlen!! Itt még fasza kolbászt amire azt mondom, hogy na ez már valami, még nem találtam!! Még tescos lángolt is mennyország lenne, ha lenne! Vagy például jó kis zsírban vagy olajban tocsogó lángos sincs reggelente, kakaós csiga kifli ez mind mind hiányzik.
sőt... gyakorlatilag szinte ehetetlen az echte francia koszt. Ha valamiért több napra esz hozzájuk a fene, szégyenszemre dönert vagy mekis szutykokat kell náluk ennem, hogy ne haljak éhen.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link