A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Na, most ezzel az a gond, hogy ha ő alkalmatlan, akkor kijelenthetjük, hogy nincs egy árva lélek ebben az országban, aki alkalmas. Mert nála jobb POLITIKUS-t most nem tudnék hirtelen mondani. Az persze más kérdés, hogy bizonyos esetekben mire használja zsenialitását.
Lehetséges (de nem biztos). Ellenben tucatnyi hozzászólását tudom idézni, amikor nem mondott igazat. Hogy ez szándékos volt-e, vagy véletlen, azt csak tippelni tudom.
Jajj! Hát a 4-es metrót lopták szét, amihez kellett a kincstári segítség! Hogy milyen naivak tudnak lenni, akik lopásról regélnének! Én nem vagyok naiv, ha közpénzlopásról akarnak meggyőzni.
Tök jó, eddig csak te írtad ide le, hogy "nem is loptak". Csak azt nem tudom, hogy miért feltételezed másról, hogy így gondolja, ha nem olvashattál ilyet? Te is amolyan gondolatolvasó fajta vagy? Egyébként érdekes, amit írsz: hogyan lehet úgy a magyar államkincstár számlájáról pénzt elvenni úgy, hogy nincs semmilyen jogi ügylet, és nyoma sincs?
Jaja! Példát kérsz! Korrupcióról és lopásról beszélsz! Ekkora hazugságodat hogyan akarod bizonyítani? - Ágnes egy régi történettel jött! Nem szeretnéd ha kiderülne? Ugysem hinnéd el ha ezer példát kellene mondani!Én mondok egyet! Mesterházy Indonéziáig lopott!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link