Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azért mondom, h nem lehet megmondani, h mi lesz. Lehet dupla aljról fordulás is fibóról, amit most már 50MA is támogat. De az is lehet, h ráragad a napos boli aljára és csorog lefelé. Sajnos a jövőt senki se tudja.
Ahogy neked sem. Akkor miért fested a világvégét? Mi a különbség? Mindkettő bosszantó, igaz? Csak bemutató volt, fordított tükröt tartottam eléd. Csak nem veszed észre.
Igen, folyamatosan fejlődik a cég. Ami TA-t illeti a napos rsi szeptemberben volt legutóbb ilyen alacsonyan. 1540-en 62-es fibo szint, 1503-on 50MA, ami napról napra szépen jön felfelé. Az is lehet, h konszolidálódik a papír ezen az árfolyamon. De itt már nem lehet semmit se mondani.
Én nyitóba 800db-ot csíptem.Azért azt érdekesnek tartom,hogy a kicsik pánikolnak dobálják,csökkentenek és mégis valaki-kik felszívják a részvényeket. Kevesen írogatják,hogy beszálltam,vagy növeltem a pakkom,mégis "nagy" forgalmak vannak.Eddig 126millió,1620ft feletti átlaggal.4IG oldala újabban hetente újul. Eddig a ZABBIX-et és a DPO-t sem láttam. https://www.4ig.hu/Fooldal.html Dolgoznak a fiúk, a 4Q-re már jó eredményt ígértek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...