Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem is szamit, hogy ki van ott. Viszont en is varom a szakmai hireket es januarra / februarra en is varok infot... lehet pont ugyanazt hallottuk. Egy kozbeszerzes esetbenen a bontast koveto 2, 4het mire alairjak, attol fuggoen, hogy milyen finanszirozasbol megy a projekt, csak ezt kovetoen kerul kihirdetesre hivatalosan. Most igy az ev utolso napjaiban sokkal fontosabb az idei teljesites igy nem igazan irnak ki tendert, lekattintassal mennek a kozbeszerzes kotelezett cegek, amik nem jelennek meg hirkent es nem is nagy ertekuek, viszont annal tobb ilyen van.... ha lesz is valami nagyobb szallitas januarban, arrol feltehetoen a jovo7en vagy a ket unnep kozott lesz legkorabban info.
Szerintem, elég sokat számít, hogy ki ült most be az IT-ba. Mindenki felé demonstrálta a NER odaállását a 4IG-hez. Ez szimbolikus lépés, de sokat számít.
Rendben, te nem foglalkozol ezzel a részletkérdéssel. De most azt az esetet néztük, ha valaki foglalkozik vele. :) Zárom én is a témát a magam részéről, nincs több mondanivalóm erről.
más téma: szerintetek olyan sokat számít, hogy ki ül az igazgatótanácsban? véleményem szerint a lobbi erő, háttér kapcsolatok, politika nyomulás, nevezzük bárhogy, azóta megvan, hogy bevásárolt, ez nem változott az új taggal sokkal inkább várok szakmai-üzleti infókat, akár még idén, mivel januárban induló szerződésekről is szólnak pletykák, ahhoz viszont még Karácsony előtti döntés kell, remélem lesz is
igen igen, de én nem ragadok be soha. mert fogom és eladom, nem nézem, hogy az adott csomaggal hogyan állok, csak azt tartom szem előtt, hogy beteszek pl 300 milliót a tőzsdeszemlámra és akkor az most hogy áll. tehát nem nézem, hogy a 250 000 db 4ig részvényemből hány darabnak hol van a bekerülési ára, csak egybnen az átlagárat. az adózásnál nagyon nem mindegy, hogy mit realizálok természetesen.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...