Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kezd megszokni, mer ez a jövő. Vége a speka rallynak, felültették a népet, előbb utóbb leírják a veszteséget... . . DE! Nézd a jó oldalát. Itt legalább nem tömnek...
Törölt felhasználó2018. 12. 04. 13:46
par nap minimalis forgalommal, kis mozgasokkal, majd valaki vagy turelmetlen lett es bedobta a pakjat, vagy szandekosan akartak leonteni, hatha mennek utanna es tobbet szednek vissza...
azert az erdekes, hogy a 21K ontes ellenere nem ment senki utanna es nem kezdtek el vadul dobalni a papirt, kezdem ugy ertelmezni, mintha paraztatas lenne es gyujteni szeretnenek meg
Én eljöttem a CIB-től. Nem is értem miért maradsz ott. Nagyon drágák és cserébe minimális szolgáltatást kap az ember. Ráadásul a rendszerük is körülményes.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...