Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ettől a közgyűléstől talán nem várnék semmi egetrengető bejelentést. a bekerült cégek integrálásáról szavaznak, ami már nem kérdés. egyedül az igazgatósági jelölt a kérdéses, akiről a döntést legutóbb is elnapolták. hogy ki lesz az? az kérdés, főleg amiatt ugye hogy abból sokmindenre lehet következtetni. lehet hogy egy ilyen szempontból semleges embert választanak be és az is lehet, hogy most sem lesz döntés. a takinfó ettől függetlenül meg is lehet.
Épp azért fog esni, mert vettem :) Am DT-re vettem tegnap, betettem 120-ra eladásra, de nem jött össze.. De régebb óta van, az elsőket 985-ön vettem asszem. Aztán veszegettem rá folyamatosan.
Valami garancia megis csak lesz, mutatoba...kicsit az amcsikanal levo patriota torvenyre hajaz.. 4ig nek valoszinuleg jo lesz, remelem nekunk is, ha mas nem anyagilag.
A hvg cikkére hétfőn közleményben reagált a NAIH, azt írták, ők valóban véleményezték ezt a törvénytervezetet, a javaslataik azonban egy újabb javaslatban be is kerültek az indítvány szövegébe.„Időközben egyeztetést folytattam a Belügyminisztérium szakértőivel, amelynek eredményeként több olyan szabállyal egészítették ki a szóban forgó T/2390. számú törvényjavaslatot, amely a személyes adatok védelmét szolgálja. Például belekerült az, hogy ezen túl is attól az adatkezelő szervtől lehet majd kérni a kameraképek hozzáférhetővé tételét, amelynek kamerája a képfelvételt készítette” - írta Péterfalvi, akik minden érdeklődőnek ajánlja, hogy olvassa el a NAIH eredeti állásfoglalását a szervezet honlapján.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...