Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Bankügyben én várok, hogy mi lesz az MKB tőzsdére lépésével + most az gondolom, hogy nemigen fognak Csányi "tyúkszemére lépni" egy ún. gigabankkal. Nem látom úgy a helyzetet jelenleg. Persze bármi lehet. Takarék most nálam felejtős és bár eladtam már 750-en, mikor úgy nézett ki, hogy lefordul, nekem mégis siker mert ledolgoztam a bukót és még nyertem egy keveset. Fő zászlóshajó nálam a 4ig, elsősorban mert stabil papír és valóban nincs most benne sok forró pénz. Ha valóban jön ide egy mobilcég, akkor ez a papír a sokszorosát fogja érni. A taki pénzt meg elrakom az adóra, amit állambácsinak kell befizetni.
Erről mi a véleményed Rice? : Az összefonódás Vidáékkal már eddig is roppant sokrétű volt: amellett, hogy hitelt kap a csoporttól, részt vesz a takarékszövetkezeti integráció hatalmas – első körben 40 milliárd forintos – informatikai fejlesztésében, ezen túl a Takarékbank részvényes Mészáros Opus-Global nevű tőzsdei cégében, amelyben Vida még igazgatósági tag is.
Kevesen maradtunk, de annal lelkesebbek. 😎 Szerdai sorozes is jol sikerult. Koszi azoknak akik jottek. Remelem jol ereztek maguk ok is. 😊 varjuk a hireket. Takarekot veszek majd ujra, de majd csak tavasszal, szerintem addig visszacsorog 600 korulre. Addig is figyelemmel kiserem.
Tök egyszerű. a kicsik többsége eladta,vagy nagyot csökkentett a papírban és nem a 4IGét próbálja felbeszélni,mert máshol nagyobb a kitettsége. Ez 1 papírnál álltalában nagyon jót jelent,mert valójában csökkent a forró pénzek jelenléte a papírban. A skalpvadászok mindig azt hiszik,hogy ahova átugranak,majd az a papír fog elindulni. Baromság. Sokszor későn ugranak fel a vonatra és beragadnak,majd sumákban(fórumon nem írják meg)dobják a papírokat és a másik papírba amibe beszállnak újra osztják az észt. Ennél már csak az a rosszabb ha a birka nyáj megy utánuk. MA: Én Takarékot dobtam 800 felett,majd amikor esett vettem. Nem lesz rossz,mert hír nélkül is elindult. Ja ha lefelé megy még veszem és ráérek várni akár 1-2 évet is. Aki 1 hónap alatt akar meggazdagodni az szerintem csak bukni fog. Itt is azt kell elképzelni vajon miért mondták,hogy az informatikától sokat várnak? Mi lesz kb.2 év múlva?és mi lehet?lehet ne? hát sokkal magasabb árfolyam és osztalék papír lesz a 4IG az tuti. Akik eladták,hát nem nagyon van kedvük itt társalogni,de majd 3000 felett újraterveznek :D
Ez év márciusában értesülhettünk arról, hogy a Telenor Magyarország a cégcsoport több kelet-európai kirendeltségével (a magyar mellett a bolgár, montenegrói és szerb leányokkal) együtt, egyben kerül az új tulajdonoshoz, a cseh milliárdos, Petr Kellner csoportjához, a PPF Grouphoz. És akkor a mai történés " Új szintre emelkedett a magyar-cseh gazdasági együttműködés ", részletek az alábbi cikkeben. https://magyaridok.hu/gazdasag/szijjarto-peter-uj-szintre-emelkedett-a-magyar-cseh-gazdasagi-egyuttmukodes-3722876/
hát skacok ennek a hétnek is vége, november 30, stabilan megvan a 2000. hétfőtől december :-))) a mai nap amúgy is a takarékról szólt...hát szép mutatványok mentek ott. úgy láttam azért volt aki résen volt délelőtt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...