Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A kérdésed jó :D Nyerőből 1 kicsit ide a nagyját pedig másba. Grat a nyerőhöz. (Remélem nyertél vele annyit amennyit én.) Ezt is csipkedni kell,csak az íze kedvéért,meg itt még nincs vége a sztorinak,sőtt majd még ezután kezdődik.
kiszálltam 790-720 között. Jobb lett volna 824-en, de ki tudta, hogy mit jelentenek be. Semmit nem jelentettek be. Akkor gondoltam, hátha még van valami okosban...Nem volt elkezdett esni, úh dobtam a ballasztot. Fura ez így 1,5 év után (első vételek 526-nál) FHB nélkül... Ami előnye a mai napnak, hogy minden FHB részvényem eladtam pozitívban, pedig a tavaly januári 750-es vételek elég csúnyán néztek ki év közben. Ráadásul a mai forgalomban ki is tudtam szállni, amit az elmúlt hónapok alatt sanszom nem lett volna. Szóval inkább pozitív a nap, mint negatív... A másik kérdés, hogy most felszabadult egy nagyobb összegecske kápéban, hogy mitévő legyek vele? :-))
Takarékot szépen adják. Jó volt kiszállni. Poreci remélem adtál valamennyit Te is. Közben kicsit veszek vissza belőle. Itt 2060-on vételen vagyok lehet megkapom?
A jövő hét lesz a miénk. Technikaliag szép a kép. Az árfolyam 2080-2140 között satuban. 2100-20120 között sáv maradt már csak kereskedni. Én meg bízom benne, hogy aki 2000 alatt nem akarta adni, az már nem is fogja :)
Na csak beestem melóból ide. Nem erről szólt a forgatókönyv, de nekünk ez is jó. Stabilak vagyunk, meg egyebek... Kilátások: szépek. Majd jövő héten a végtelenbe és tovább.... Most megyek a vállalkozásba, mert pénzt kell keresni 4iG vásárlásra!!! Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!! Csá csumi csőváz léc és minden szépet nektek barátaim!!!!!!!!
ezért szerettem meg a 4-iget. Nem rallyzgatunk limitekkel. Emelkedünk, korrekciózunk majd bázist építünk. Most is 2040-en kiépült egy támasz az elmúlt egy héten. 2000 felett stabilizálódott az árfolyam. Jobb ez nekünk így ;)
vagy nem lesz akkor sem... amit en most leszurtem, hogy most nem akarjak az egysulesbe belevenni a TakarekJZB-t es marad kulon. Kerdes, hogy a kesobbiekben be akarjak-e venni?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...