Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem régen vettem,félre értettél. Nem ültem a papírban,sőt ha nincs a kitörés még szedegettem volna hozzá. Írtam itt,hogy a 4IG-ét adogatom szintenként,mert tele vagyok vele.(Volt,hogy sikerült visszavennem,majd eladnom is.) Most is vételen vagyok itt a Takinfóból kapott lóvéból és CIGet is vettem. 3 részletben adtam ma a Takarékot,de több hét alatt szedegettem össze. Abban igazad van,hogy a Konzumot is csipegettem,majd adtam,meg megint csipegettem és adtam,de még van. Azt tervezem,hogy meg is tartom,mert OPUST elvből nem veszek és így lesz majd az is az összevonás után. Én a konzumot tartottam jónak,csak sajnos egyesítik. Nem örülök neki,de ez van és legyen igazuk,hogy 1 nagy cég keletkezik így amire külföldön is felfigyelnek.(Az első években kétlem.) Egyébként ez a tötymörgés hosszú távon,még nagyon jót tesz a papírnak,mert a skalplovagok eladják,de valakik okosan felszívják a papírokat. Ha indítják vagy esetleg hír jön,gyorsulva repülünk majd. Ha én lennék a Mészáros (egyébként nem ő,hanem nála sokkal okosabbak kezelik a portfóliókat és írányítják a cégeket)akkor ma feltenném 2200 fölé,hogy sokan lemaradjanak. Más papírokra figyelnek most a kicsik és sokan emelkedésben eladnák,mert péntek van és azért is mert átugranának még másba is.
Takarékban az a gyanús nekem, hogy ha annyira venni, gyűjtögetni akarnak, akkor miért nem állnak benn 825ön,826on,827en.... többszázezres pakkokkal eladási oldalon? Elrettentés, ijesztgetés végett.. ez itt jól bevált recept 4ig-ben :D :D a mi modink sokkal ügyesebb, elegánsabb. Emellett tökéletes grafikonokat rajzol már egy hónapja, zászlók zászlók hátán, tökéletes fibo szintekkel, stb... mesébe nincs ilyen, nem hogy nyílt piacon.. :)
én bőven elégedett lennék egy karácsonyi rallíval, ne siettessük a Jézuskát! :-) Különben is karácsony előtt nyernék néhány milliót, akkor minek örülnék a fa alatt??
Takarékot eladtam én is ma. Komoly nyerő volt rajt. Én nem tegnap vettem bele,hanem szokásomhoz híven óvatosan gyűjtögettem. 4IGnek lassan indulnia kéne. Takinfóról jön hír hamarosan és utána szerintem az A kategóriáról is. Úgy néz ki stabilan nagyon stabil a papír. Meglepődnék ha itt vége lenne az emelkedésnek. Úgy gondolom,hogy innét még nagy emelkedés lesz 1 éves távlatban. Min.60-80%-ra tippelnék. hipihopi Én is így gondolom :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...