Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Úgy legyen!! Pihenjen minden kedves kolléga, mert minden idegszálam azt mondja holnap BIKA napunk lesz!!! Így legalább megtörne a negatív pénteki mintázat. :-)
Az eddigi nyerő egy részét dobtam csak, de holnap jövök is vele vissza, nagyja maradt itt :-) Amúgy CIG robbanás előtti állapotban van. A fórum izgatott a hírek kapcsán. Szóval holnap CIG - TAKARÉK menni fog limittel, ezt meg sunyin meghúzzák fel. Ezért dobom TAKARÉKOT nyitóban limiten (remélem). Talán még 2100-2140 között vissza tudok jönni 10 óráig.
PORECI írta a TAKARÉKOS fórumban, hogy 3000-nél dobja a 4iG papírjait és jön át oda. Tükörre ugyanazt várják 2019-ben, mint amit a 4iG csinált 2018-ban.
Nincs mit, én a könyvet figyelem többnyire és az intuícióimat. Bevallom nem szoktam grafikont elemezni, a háttêrinfókra és fentiekre hagyatkozom.:D Az király!
Köszönöm neked a ma délutáni tippedet. A gyors döntés révén már most közel 1 M a profitom. Holnap ha nyit limiten, akkor el is dobom és jövök vissza ide! Köszönöm még egyszer!!!!!
Köszönöm.Pár napja már mozgolódik. Kb. másfél hete figyelgetem. Írtam is itt párszor, lehet nem láttad. A tőkém nagy része 4ig-ben és Opusban egy kevés. Így csak minipakkot gyűjtöttem, de legalább nem mínuszban van végre. Az is nyerő ha nincs bukó. A többi meg már tiszta haszon.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...